Redactia.ro
Home » Monden » Aris Eram, exmatriculat de la liceu! Cum s-a ajuns într-o asemenea situație 

Aris Eram, exmatriculat de la liceu! Cum s-a ajuns într-o asemenea situație 

aris eram

Aris Eram (20 de ani) și Alexia Eram (23 de ani) sunt copii Andreei Esca și al omului de afaceri Aleandre Eram. Cei doi tineri au devenit repede printre cei mai apreciați concurenți din sezonul actual al show-ului America Express.

Pe lângă abilitățile lor evidente, precum determinarea și curajul, Aris și Alexia primesc elogii pentru bunul simț și modestia lor. Cu toate acestea, se pare că există și un aspect mai puțin cunoscut legat de Aris – mezinul Andreei Esca a fost exmatriculat dintr-un liceu prestigios!

Aris Eram, exmatriculat de la liceu! Cum s-a ajuns într-o asemenea situație

Aris și Alexia au fost elevi la Liceul Francez Anna de Noailles din București. Între timp, Alexia a absolvit University for the Creative Arts din Marea Britanie, în timp ce Aris este încă student la o facultate de business din Barcelona.

Cei doi frați au fost invitați la podcastul „Badassmom”, moderat de Giulia Anghelescu, care și ea concurează în acest sezon al emisiunii. Aici, tinerii au discutat despre relația lor de frate și soră, împărtășind și amintiri din copilăria lor. În ceea ce privește liceul pe care l-au urmat, au menționat că acesta se caracteriza prin reguli foarte stricte.

Fiul Andreei Esca a povestit cum a ajuns să fie exmatriculat de la liceu

„Mai rău decât detenția este să fii exmatriculat. Am fost exmatriculat o săptămână. Mi se pare o prostie pentru că nu faci nimic. Nu-ți dau nicio temă, nu faci nimic. Mie nu mi-au dat nimic. Eu eram foarte fericit.

E amuzant. O povestesc, e tare. Aveam un spray cu piper, nu mai știu de ce l-am cumpărat. Cum nu-l foloseam, i-am zis unui prieten să mergem în baia școlii să-l încerce el. Am mers cu câțiva prieteni, haha, prietenul dă cu spray puțin. Ieșim tușind puțin, ne ducem la oră.

Mergem la oră și prietenul meu se duce la baie. Se întoarce stresat. A văzut profesori de fizică și științe care intrau cu mască de gaze. (…) Eram super stresat. Am dat două sprayuri, dar era foarte puternic. A intrat diriginta în clasa noastră, ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție, ne-au luat separat să ne întrebe. Ziua următoare s-au închis toate băile, pentru că a intrat în aerisire, și am fost exmatriculat o săptămână.”, a povestit Aris Melkior, în cadrul podcastului menționat anterior.

Câți bani vor primi copiii Andreei Esca pentru participarea la America Express

Conform informațiilor prezentate de Cancan, Alexia Eram și fratele său se vor bucura de cele mai mari onorarii în cadrul emisiunii „America Express”. Mai exact, fiecare dintre ei va primi o sumă de 2.500 de euro pentru fiecare episod, conform sursei citate. De remarcat este faptul că copiii Andreei Esca vor primi această sumă la fiecare trei zile.

De ce aducem aceasta în discuție? Ei bine, fiecare episod se înregistrează în aceeași perioadă. Așadar, chiar dacă vor participa doar pentru câteva ediții, cei doi tineri nu vor pleca cu buzunarele goale. Potrivit sursei menționate, Liviu Vârciu, Bianca Drăgușanu și Andreea Bălan sunt concurenții care au beneficiat de astfel de onorarii semnificative.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: