Redactia.ro
Home » Sport » Arlauskis și Țucudean pleacă de la CFR Cluj! Nu și-au prelungit contractele

Arlauskis și Țucudean pleacă de la CFR Cluj! Nu și-au prelungit contractele

CFR Cluj, Arlauskis,Tucudean

Giedrius Arlauskis și George Țucudean se pregătesc să plece de la echipa campioană. Cei doi jucători nu au semnat prelungirea contractelor.

Omul care a salvat-o de multe ori pe CFR Cluj, portarul Arlauskis lăsa să se înțeleagă în urmă cu mai bine de o săptămână, că nu va mai rămâne în Gruia. Lituanianul, în vârstă de 32 de ani, care este de trei ani goalkeeperul clujenilor are oferte din străinătate. Contractul său expiră pe 30 iunie și deocamdată nu a semnat prelungirea contractului.

„Momentan nu am ales ce fac din sezonul viitor. Trebuie sa vad ce e mai bine pentru familia mea. Voi lua decizia cât de curând”, spunea portarul clujenilor după meciul cu FCSB.

Dan Petrescu speră ca Arlauskis și Țucudean să se răzgândească și să rămână și sezonul următor.

”Sper ca toți jucătorii să rămână aici, cel puțin o lună, până se termină campionatul. Sper ca Țucudean și Arlauskis vor rămâne”, a spus antrenorul după meciul cu Botoșani.

În acest moment, Arlauskis este cotat la 1,6 milioane de euro.

Gestul care l-a dat de gol pe Țucudean

Chiar dacă este un om de bază în echipa lui Petrescu, George Țucudean se pare că nu își mai dorește să rămână în Gruia. Postarea de pe contul său de socializare a dat de gândit. Aceasta a fost făcută în momentul în care mai erau 11 zile până pe 30 iunie.

”AMR11”, a scris atacantul pe facebook.

George Țucudean a fost transferat de CFR Cluj în anul 2018, de la FC Viitorul. În sezonul 2017-2018 a fost cel mai bun marcator din Liga I, poziție împărțită cu Harlem Gnohere, ambii cu câte 15 goluri. Printre echipele la care a mai jucat Țucudean se numără Dinamo, UTA Arad, Standard, Steaua sau Pandurii Tg Jiu. Atacantul în vârstă de 29 de ani este cotat la 1,4 milioane de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: