Redactia.ro
Home » Știri » Arlene Golonka, actrița din The Andy Griffith Show, a murit. Vedeta fusese diagnosticată cu Alzheimer

Arlene Golonka, actrița din The Andy Griffith Show, a murit. Vedeta fusese diagnosticată cu Alzheimer

GALERIE FOTO (6) Arlene Golonka, actrița din The Andy Griffith Show, a murit

În ceArlene Golonka, actrița din The Andy Griffith Show, a murit. Celebra actriță a devenit cunoscută pentru interpretarea chelneriței Millie în serialul clasic „CBS The Andy Griffith Show”. Arlene s-a stins din viață duminică, la vârsta de 85 de ani.

Arlene Golonka, actrița din The Andy Griffith Show, a murit. Vedeta fusese diagnosticată cu Alzheimer

Arlene Golonka, actrița din The Andy Griffith Show, a murit. Cunoscuta pentru rolul său din serialul CBS The Andy Griffith Show, Arlene Golonka a murit la vârsta de 85 de ani. Conform primelor informații, actrița ar fi murit la un centru de memorie din West Hollywood, fiind diagnosticată cu alzheimer.

Agentul ei, Cary Kozlov a fost cel care a anunțat cumplita veste. Acesta a postat pe Twitter o imagine cu celebra actriță, alături de un mesaj emoționant. „Trist să anunț trecere în neființă a dragei mele prietene, Arlene Glonka„, a fost mesajul lui Cary. Imediat, internauții au reacționat la teribila veste. „O ființă umană frumoasă și amabilă, dar și actriță talentată. Nu vei fi uitată niciodată! #arlenegolonka.” „Îmi pare rău că am auzit de moartea lui Arlene Golonka”,”„Era o actriță bună. Condoleantele mele se adresează familiei, prietenilor și numeroșilor ei fani”, au fost doar cateva dintre mesajele postate de internauti la aflarea mortii actrite.

Arlene Golonka a fost căsătorită de trei ori

Arlene Golonka a apărut în prima sa producție majoră The Night Circus în 1958, iar la scurt timp a continuat să lucreze la producția Take Me Along alături de Jackie Gleason, Walter Pidgeon și Robert Morse. În 1967, Arlene s-a mutat în Los Angeles și a încercat să intre în lumea televiziunii. După ce i-a impresionat pe producători, a continuat să joace în diverse spectacole precum The Flying Nun, I Spy, That Girl, The Mary Tyler Moore Show, M * A * S * H, All in the Family, Cannon, Maude și One Day at a Time.

Ultima sa apariție a fost în rol de invitat într-un episod din The King of Queens. La un moment dat, Arlene a vorbit în public despre cum era să lucrezi în industria de divertisment.”Este 97 la sută de muncă și este 3 la sută glamour. Eu o numesc cea mai neplăcută afacere plină de farmec din lume.Adică, trebuie să urmezi diete, trebuie să-ți menții corpul minunat, trebuie să încerci să rămâi tânăr, trebuie să îți decolorezi părul – da!Trebuie să ai o garderobă uriașă”, spunea Arlene. Cu toate astea, Arlene și-a iubit foarte mult job-ul și a declarat de multe ori că nu și-a dorit să facă altceva. „Respir, mănânc și trăiesc prin actorie”, a continuat ea.

În ceea ce privește viața sa personală, Arlene Golonko a fost căsătorită de trei ori. Actrița a fost măritată cu Mike Longo, în 1963, divorțând patru ani mai târziu. Ulterior, s-a căsătorit cu Larry Delaney în 1969, dar s-au despărțit în 1977. În prezent, celebra actriță era căsătătorită cu Cristopher Michael Haenel. Referitor la copii, actrița nu a avut niciun, deși a fost măritată de trei ori. Când a murit, Arlene avea o avere de 5 milioane de dolari, iar cei care se ocupau de situatia ei financiată erau sora si nepoții acesteia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: