Redactia.ro
Home » Stil de viață » Arme împotriva energiilor negative din jur

Arme împotriva energiilor negative din jur

energii negative

Ai observat vreodată cum unii oameni doar intră într-o cameră și le poți simți energia? În timp ce altii ne învăluie cu o energie calmantă, alții ne determină să ne simțim anxioși.

Pentru ca nu poti preveni astfel de situatii, iată cum te poti proteja:

• Păstrează-ți puterea interioară. Atunci când sunteți în jurul unei persoane cu energie negativă, puteți da cu ușurință voie să vă influențeze propria stare de spirit într-un mod negativ. Ia decizia de a te ține de tine însuți și de puterea ta și refuză să lași persoana negativă să te „dețină”.

• Rămâi pozitiv. Gandeste pozitiv. Fii de nădejde. Fii recunoscător. Ia o decizie pentru a gasi binele din viata ta si nu permite altei persoane sa te defineasca pe tine sau ziua, in niciun fel.

• Ignoră intrusul. Lucru ce necesită un efort concentrat, înainte de a intra în contact cu persoana cu energie negativă, ia în prealabil decizia că îl vei ignora pur și simplu. După ce ai luat această decizie, situația se va detensiona de la sine si vei simți cum totul devine mai ușor.

• Aplică strategia tăcerii. Acest lucru este similar cu ignorarea, de obicei considerat nepoliticos dar, cu toate acestea, în lumina confruntării cu o persoană dificilă, studiile au arătat că aceasta poate fi o modalitate mai ușoară de a interacționa cu o persoană dificilă decât să trebuiască sa duci o conversație ce poate deveni nefastă.

• Muta-te într-un alt loc. De multe ori este util să te îndepărtezi de „câmpul energetic al persoanei negative”, daca întâmpini dificultăți în a rămâne obiectiv și neafectat de persoana în cauză. Pur si simplu îndepărteaza-te de atmosfera ei, pentru a nu fi nevoit sa absorbi energia negativă cu care aceasta e încărcată.

• Privește departe de acea persoană. Este mult mai ușor să rămâi în propriul spațiu și să te protejezi de persoanele negative, prefacându-te că nu este acolo.

Cum bine spune Lalah Delia: „Dacă te-ai îndepărtat de un om toxic, negativ, abuziv, cu o singură față si fără capăt, scăzut vibrațional si fara relații de prietenie – ai castigat.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini