Redactia.ro
Home » Monden » Armin Nicoară și-a înșelat soția. Declarații uluitoare făcute de saxofonist: „Mulți se prefac cuminți de față cu soțiile, apoi când sunt singuri e vai de capul lor”

Armin Nicoară și-a înșelat soția. Declarații uluitoare făcute de saxofonist: „Mulți se prefac cuminți de față cu soțiile, apoi când sunt singuri e vai de capul lor”

Armin Nicoară și-a înșelat soția, chiar înainte de nuntă: „Mulți se prefac cuminți de față cu soțiile, apoi când sunt singuri e vai de capul lor”

Armin Nicoară a recunoscut că și-a înșelat soția, pe Claudia Puican! Iată detalii și ce declarații a făcut saxofonistul care are numeroși fani.

Armin Nicoară și-a înșelat soția. Declarații uluitoare făcute de saxofonist: „Mulți se prefac cuminți de față cu soțiile, apoi când sunt singuri e vai de capul lor”

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit. Și sunt dovada că dragostea învinge totul dacă există cu adevărat.

Armin Nicoară a recunoscut că a înșelat-o pe Claudia Puican înainte de nuntă. Saxofonistul a declarat că și-a înșelat soția o singură dată, mai exact înainte de nuntă cu aproximativ un an, iar ea știe de acest pas strâmb.

„Am înșelat-o înainte de nuntă cu un an, un an și ceva. Ea a știut că a fost doar o mică greșeală de-a mea și că ăsta sunt eu, așa mai copil. Nu știu, poate voi fi… din partea haterilor aș primi mesaje negative, dar eu cred că la o fată nu e ca la… adică noi bărbații nu punem suflet”, a declarat Armin Nicoară, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

„Eu mai bine le fac pe față. Mulți mă condamnă și îmi spun că le iau pe alte fete în brațe, sau pe nașa. Eu nu mă dau la ele, mă bucur de viață. Nu sunt genul care se ascunde. Sunt unii care se feresc de soțiile lor. Eu sunt deschis. Mai bine am gesturi inocente de față cu Claudia. Pentru mine e o supărare când oamenii spun asta, că mă dau la alte femei. Nu e adevărat. Mulți se prefac cuminți de față cu soțiile, apoi când sunt singuri e vai de capul lor. Eu prefer să fiu deschis”, a mai spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: