Redactia.ro
Home » Monden » Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit. Cine au fost nașii cuplului

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit. Cine au fost nașii cuplului

GALERIE FOTO (6) Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit. Cei doi îndrăgostiti au făcut marele pas. Armin și Claudia și-au unit destinele, după ani de zile de relație. Artiștii au organizat nunta în Turcia, având aproximativ 100 de invitați. Nașii cuplului au fost Georgiana Lobonț și soțul ei.

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit. Cine au fost nașii cuplului

Claudia Puica și Armin Nicoară s-au căsătorit. Cei doi și-au unit destinele în Turcia, acolo unde au avut parte de un peisaj minunat. Alături de ei au fost familia și prietenii apropiați, care s-au bucurat foarte tare pentru ei. Claudia a avut o ținută minunată. Artista a optat pentru o rochie lungă și pe corp, albă, cu o crăpătură adâncă pe unul dintre picioare. Sotia lui Armin Nicoară a ales nuanțe naturale pentru machiaj, coafura fiind formată din bucle lejere. Armin Nicoară a atras toate privirile invitatilor, purtând un costum alb. De asemenea, invitații au avut un dress code, iar toată lumea s-a îmbrăcat în alb. Artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui în urmă cu două săptămni, într-un mod inedit. Aflați la filmarea unui videoclip, Armin i-a oferit Claudiei un inet, asta după ce artista l-a pierdut pe primul.

„Inelul acela a fost pierdut, nu l-am mai găsit. Asta e viața, nu stăm noi într-un inel. Am luat decizia să-i iau altul, sper să nu-l mai piardă. Al treilea nu i-l mai iau. Noi avem o piesă pentru dansul mirilor dacă tot am filmat acest videoclip, am zis că este cel mai bun moment pentru a-i da inelul. Mai ales că noi am filmat într-o biserică.Am găsit acest moment în fața altarului să-i dau inelul. Ea nu s-a așteptat, a crezut că e vreo glumă de-ale mele, dar când a văzut că e serioasă treaba, s-a emoționat.”,a mărturisit Armin Nicoară.

Georgiana Lobonț și soțul ei au fost nașii de cununie a celor doi

Deși în trecut s-au certat, Armin Nicoară și Georgiana Lobonț au lăsat deoparte conflictul și au reluat legătura. Mai mult, artista și soțul ei au acceptat să le fie nași de cununie celor doi. Fanii cântăreței și ai saxofonistului nu credeau că aceștia se vor mai impăca niciodată. Georgiana a fost cea care l-a înțeles pe prietenul ei și a lăsat deoparte scandalul. Deși cântă la nunți de toate felurile, Armin și-a dorit un moment aparte alături de Claudia Puican atunci când și-au unit destinele.

„Noi suntem prieteni foarte foarte buni, dar am avut și momente de cumpănă, pentru că așa se întâmplă când alții sunt invidioși pe o prietenie sinceră fără interese. Jumătate de an nu am vorbit chiar deloc, pentru că nu am avut voie, motivele le știm doar noi, dar acum sperăm ca relația noastră de prietenie să dureze foarte mult și să nu mai lăsăm pe nimeni să ne-o destrame.”, a declarat Georgiana Lobonț în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: