Redactia.ro
Home » Monden » Armin Nicoară și iubita lui nu pot face copii! ”La mine este o mică problemă!”

Armin Nicoară și iubita lui nu pot face copii! ”La mine este o mică problemă!”

Armin Nicoară și iubita lui nu pot face copii! ”La mine este o mică problemă!”

Armin Nicoară și iubita lui nu pot face copii! Tânărul cuplu a cerut ajutor specializat din partea medicului. 

Armin Nicoară și iubita lui nu pot face copii! ”La mine este o mică problemă!”

Armin Nicoară și iubita lui, Claudia Puican, sunt mai deciși ca niciodată să-și întemeieze o familie, pe care o văd cu copii mulți. Dar tocmai aici apare problema, tânărul cuplu nu poate face copii. Așa că, cei doi artiști au fost la medic pentru a cere ajutor specializat. Se pare că principala cauză ar fi un diabet pe care Armin îl are de la o vârstă foarte fragedă și pe care nu l-a controlat la timp.

”Ne dorim din tot sufletul să avem un copil. La Armin este o mica mare problema, el având diabet de la vârsta de 15 ani, ma gândesc ca de aici este problema”, a spus Claudia Puican în fața medicului. Armin a admis că se confruntă cu această problemă și a explicat de ce nu a putut să o țină sub control. El a spus că stilul de viață de artist ar fi de vină. ,,La mine este o mică problemă pentru că nu țin un regim cu mâncarea prea ok. Nu am tratat prea bine problema, doar de 4 ani am încercat să țin sub control diabetul. Noi ne ocupăm cu muzica amândoi și avem un stil de viață mai agitat”, a declarat Armin Nicoară, potrivit antenastars.ro.

Armin se teme că ar putea transmite copilului lui boala: „Eu am o problemă cu diabetul. Ca atare, înainte de a aduce un copil pe lume, doresc să consult un medic, fiindcă am înțeles că boala asta e ereditară și nu vreau să-i transmit copilului meu o asemenea moștenire. În funcție de răspunsul medicului, vom ști ce avem de făcut. Fiindcă, sincer, eu mi-aș dori să avem cel puțin doi copii. Un frate sau o soră sunt de neprețuit pe lumea asta!”, a declarat Armin Nicoară, într-un interviu acordat playtech.ro.

Medicul le-a transmis celor doi că e nevoie de analize mai amănunțite. În perspectiva îngrijorătoare în care nu ar putea face copii, ori bebelușul ar putea avea probleme, Claudia Puican nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. ”Îmi este frica puțin, având în vedere ca avem un program foarte agitat, nu vreau ca bebelușul sa fie expus unui risc. Îmi doresc foarte mult să avem un bebeluș sănătos si sa nu aibă vreo problema. Aceasta situația ma sperie foarte tare”, a spus spre final Claudia. La final, doctorița i-a asigurat că se va găsi o soluție pentru ca blondina să rămână însărcinată.

Claudia Puican și-a pierdut inelul de logodnă. Bijuteria costa cât o mașină

Claudia Puican și Armin Nicoară sunt unul dintre cele mai iubite cupluri de la noi. În urmă cu câteva luni, artistul a cerut-o de soție pe frumoasa Claudia și i-a pus pe deget un inel de-a dreptul fabulos. Totul a avut loc în direct. Prețul bijuteriei se ridică la suma de 18,000 de euro. Nu oricine își poate permite o asemenea bijuterie. Claudia Puican a povestit că ghinionul s-a petrecut când făcea curățenie. Aceasta a tot căutat inelul, dar este de negăsit.

”Eu, având foarte multă treabă cu casa părinților mei, am făcut mutări de mobilă, de haine și am ajutat. Avându-l la mână (n.r inelul) l-am pierdut.(…) Eu încă îl caut, poate îl găsim. Când a auzit Armin că l-am pierdut…Mai avem o speranță că poate îl găsesc”, a povestit Claudia Puican.

Armin Nicoară a fost foarte supărat din cauza pierderii inelului. Artistul a mărturisit că prețul inelului a fost atât de piperat deoarece era încrustat cu diamante prețioase. El a povestit că a căutat peste tot inelul, chiar și în gunoi, dar nici urmă de el.

„Supărarea când îmi vine rup cămașa de pe mine. Necazul când vine, nu mai poți să faci nimic, asta e viața, nu ai ce face. Eu am făcut tot ce trebuia făcut, că ea nu a fost atentă și a făcut ce a făcut, ea să spună ce a făcut. Am vrut să fie ceva mai restrâns, m-am hotărât să îi dau inelul. I-am cumpărat un inel cu diamante, acum problema este prețul. Dacă era un inel oarecare și la un preț mai mic ziceam asta e, iau altul. Tremur de nervi. Vă dați seama să faci treabă cu un așa inel? M-am dus imediat acolo. Unde să îl caut? L-am căutat și în gunoi.(…) Problema e că suntem în construcție cu casa și poate era mai bine să bag banii în casă”, a spus Armin Nicoară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: