Redactia.ro
Home » Monden » Arnold Schwarzenegger a reparat o groapă din cartierul unde stă. Cu lopata și cu mătura în mână, starul a dus treaba la bun sfârșit: „Să nu ne plângem! Să facem”

Arnold Schwarzenegger a reparat o groapă din cartierul unde stă. Cu lopata și cu mătura în mână, starul a dus treaba la bun sfârșit: „Să nu ne plângem! Să facem”

GALERIE FOTO (3) Arnold Schwarzenegger a reparat o groapă din cartierul unde stă. Nu te așteptai să îl vezi cu lopata în mână: „Să nu ne plângem! Să facem”

Arnold Schwarzenegger a repara o groapă din cartierul unde stă, sătul să mai aștepte după autorități. Cu lopata și cu alte ustensile în mână, a reușit să o astupe. Iată imaginile ieșite din comun cu starul internațional, care a oferit un exemplu tuturor.

Arnold Schwarzenegger a reparat o groapă din cartierul unde stă. Cu lopata și cu mătura în mână, starul a dus treaba la bun sfârșit: „Să nu ne plângem! Să facem”

În vârstă de 75 de ani, Arnold Schwarzenegger are încă putere de muncă. Celebrul actor forțos a decis să repare o groapă din cartierul lui, fără să mai aștepte intervenția autorităților. Zis și făcut. Cu lopata și cu o mătură în mână, dar și cu multă seriozitate, a reușit să ducă treaba la bun sfârșit.

După ce tot cartierul a fost supărat de această groapă uriașă, care strică mașinile și bicicletele de săptămâni întregi, am ieșit cu echipa mea și am reparat-o. Întotdeauna spun să nu ne plângem, să facem ceva în privința asta. Poftim”, a scris Schwarzenegger, publicând totodată un filmuleț pe Instagram.

Foto: captură Youtube

 

Foto: captură Youtube
Foto: captură Youtube
Foto: captură Youtube

Vecinii i-au mulțumit actorului.

„Cu plăcere. Trebuie să o faci singur. E o nebunie. De trei săptămâni aştept ca această gaură să fie reparată”, a continuat fostul guvernator al Californiei.

Un oficial al Departamentului de Lucrări Publice din Los Angeles a spus că aceea nu este cu adevărat o groapă, ci un şanţ de serviciu care trebuie reparat de Southern California Gas Company. Compania de utilităţi din L.A. a mai spus că, deoarece este o stradă din beton şi nu o stradă asfaltată, bucata de drum refăcută de Schwarzenegger nu va rezista, potrivit ziare.com.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: