Redactia.ro
Home » Monden » Arnold Schwarzenegger, reținut la Munchen! Ce se întâmplă cu fostul guvernator al Californiei

Arnold Schwarzenegger, reținut la Munchen! Ce se întâmplă cu fostul guvernator al Californiei

Arnold Schwarzenegger, reținut la Munchen! Ce se întâmplă cu fostul guvernator al Californiei

Arnold Schwarzenegger, celebrul star hollywoodian și fost guvernator al Californiei, se află în centrul atenției în urma unui incident petrecut la aeroportul din Munchen, Germania. Acesta a fost reținut după ce nu a declarat la vamă un ceas de valoare destinat vânzării, iar acum se confruntă cu acuzații de fraudă fiscală. În acest articol, vom explora mai în detaliu acest incident și consecințele acestuia pentru Arnold Schwarzenegger.

Arnold Schwarzenegger, reținut la Munchen

Incidentul s-a petrecut în timp ce Schwarzenegger se afla în drum spre Austria, unde avea programată participarea la o licitație caritabilă în sprijinul inițiativelor climatice. Acesta intenționa să vândă ceasul în cadrul acestei licitații, iar banii obținuți urmau să fie folosiți pentru a susține diverse proiecte pentru climă derulate de fostul guvernator al Californiei.

Cu toate acestea, situația s-a complicat atunci când Arnold Schwarzenegger a omis să declare ceasul de valoare la vamă, lucru obligatoriu în Uniunea Europeană pentru obiectele care urmează să fie vândute sau transferate în scopuri comerciale. Potrivit purtătorului de cuvânt al vămii, acest lucru a determinat inițierea unei proceduri penale pentru fraudă fiscală împotriva actorului.

Ce se întâmplă cu fostul guvernator al Californiei

În ciuda reținerii, Arnold Schwarzenegger nu va rămâne mult timp la Munchen și va putea să își reia călătoria în curând. Cu toate acestea, această experiență neplăcută s-ar putea să lase urme asupra reputației sale, în special în contextul în care intenționa să participe la evenimente caritabile și ecologice, potrivit tmz.com.

De-a lungul carierei sale, Schwarzenegger a fost un susținător dedicat al inițiativelor pentru protejarea mediului și a fost implicat în numeroase proiecte de combatere a schimbărilor climatice. Licitația caritabilă la care avea programată participarea este doar unul dintre exemplele concludente ale implicării sale în cauze ecologice.

Sursa foto: tmz.com.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: