Redactia.ro
Home » Monden » Aroganța Margheritei de la Clejani. Deși a rămas fără permis, vrea să-și cumpere… elicopter!

Aroganța Margheritei de la Clejani. Deși a rămas fără permis, vrea să-și cumpere… elicopter!

GALERIE FOTO (3) Margherita de la Clejani

Margherita de la Clejani nu se dezice de faima căpătată! Deși este autoarea unui scandal mediatic monstruos, fiica Clejanilor nu e dispusă să renunțe la expunere. Aceasta e în continuare activă pe rețelele de socializare și reușește să facă vâlvă cu postările ei. Iată cu ce a reușit să uimească cel mai recent.

Margherita de la Clejani, o nouă aroganță în mediul online

Ca urmare a „escapadei” de zilele trecute, când a fost prinsă drogată la volan, Margherita de la Clejani a rămas fără permis de conducere. Asta nu o împiedică, desigur, să viseze la o altă modalitate de a se deplasa. În semn de glumă, sau nu, fiica Clejanilor a pozat un elicopter, urmat de descrierea: „În curând”.

Desigur, cel mai probabil, Margherita a vrut să facă o ironie asupra faptului că a rămas fără permis de conducere și că nu-și mai poate conduce bolidul de lux. Cert e că fanii internauți nu au fost deloc amuzați de ironia vedetei, mai ales că mulți sunt de părere că aceasta nu-și asumă faptele și nu ia în serios situația gravă în care se află.

Margherita are un dosar penal pentru conducerea sub influența stupefiantelor

În momentul de față, există un dosar penal deschis pe numele Margheritei de la Clejani pentru conducerea sub influența stupefiantelor. Ancheta este în curs, așteptându-se rezultatul analizelor la sânge. Ioniță de la Clejani, tatăl tinerei, a plătit, recent, 2.000 de lei la poliție pentru urgentarea acestor analize.

margherita elicopter
Elicopterul postat de Margherita de la Clejani

Bărbatul e de părere că fiica sa nu a consumat heroină, așa cum a ieșit la testele rapide, ci ar fi avut în sistem niște pastile eliberate de la farmacie. De altfel, aceasta din urmă a fost varianta expusă de Margherita în fața presei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: