Redactia.ro
Home » Știri » Artistul Ed Sheeran a anunțat că va lua o pauză de la activitatea muzicală

Artistul Ed Sheeran a anunțat că va lua o pauză de la activitatea muzicală

GALERIE FOTO (4) Artistul Ed Sheeran a anunțat că va lua o pauză de la activitatea muzicală

Artistul Ed Sheeran a anunțat că va lua o pauză de la activitatea muzicală. Cântărețul britanic Ed Sheeran a transmis că va lua o pauză de la activitatea muzicală și de la rețelele de socializare.

Artistul Ed Sheeran a anunțat că va lua o pauză de la activitatea muzicală

Ed Sheeran, în vârstă de 28 de ani a anunțat ca va reveni cu piese muzicale noi după ce va călători, va scrie, va citi după ce își va trăi viața un pic mai mult.

Bună tuturor. O să iau din nou o pauză„, a scris Ed Sheeran pe rețelele de socializare, într-un messj adresat celor 32,2 milioane de urmăritori ai săi pe Instagram.

Mesajul artistului către fanii săi

„Epoca şi turneul ‘Divide’ mi-au schimbat viaţa în atât de multe feluri, dar acum s-au terminat şi este vremea să ies în lume şi să văd mai multe. Am lucrat non-stop din 2017 aşa că voi lua o pauză pentru a călători, a scrie şi a citi. Nu voi mai fi prezent pe nicio platformă de socializare până când va veni vremea să mă întorc. Familiei şi prietenilor mei, ne vom vedea cu următorul prilej, iar fanilor mei, mulţumesc că aţi fost mereu minunaţi. Promit să revin cu piese noi atunci când va fi vremea. Si după ce mi-am mai trăit un pic viaţa ca să am despre ce să scriu”.

De asemenea, artistul și-a schimbat fotografia de profil cu o imagine alb-negru cu textul BRB, acronimul expresiei be right back.

Ed Sheeran a mai luat o pauză de la activitatea muzicală şi de la platformele de socializare în 2016.

Muzicianul născut în comitatul Suffolk a susţinut recent turneul ”Divide”, care a durat doi ani şi a luat sfârşit anul acesta, în timpul căruia a cântat pentru 9 milioane de admiratori în aproape 50 de ţări, susţinând 260 de concerte.

Ed Sheeran a fost numit recent artistul numărul unu al deceniului de Official Charts Company, după ce s-a aflat de 12 ori pe prima poziţie a clasamentului oficial de single-uri şi de albume în perioada 2010-2019, performanţă neegalată de niciun alt artist în această perioadă.

Citeste si:Veste tristă în a doua zi de Crăciun! Fiica Adrianei Iliescu este pregătită să-și conducă mama pe ultimul drum

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: