Redactia.ro
Home » Știri » Asa arata prima sotie a lui Florin Busuioc. Putini au vazut-o pe Marieta pana acum. Au divortat in 2008 si au un baiat impreuna

Asa arata prima sotie a lui Florin Busuioc. Putini au vazut-o pe Marieta pana acum. Au divortat in 2008 si au un baiat impreuna

GALERIE FOTO (5)

Odată cu impasul în care s-a aflat în urmă cu câteva luni, presa autohtonă a scos la iveală detalii neștiute din viața celebrului prezentator de meteo. De exemplu, puțină lume știa că Florin Busuioc are un fiu din prima căsnicie, cu care nu mai vorbește deloc.

Acum e fericit într-un mariaj cu Lili, femeia care i-a dăruit două fetițe, însă anterior a fost căsătorit cu Marieta. Femeia este asistentă medicală în Târgu Mureș și și-a dăruit, la puțin timp după căsătoria din anul 1991, un băiat pe nume Florin Jr.

Însă, divorțul din 2008 cu Marieta l-a înstrăinat complet pe fiu de celebrul prezentator de meteo. După cum era de așteptat, tânărul a fost foarte afectat de cele întâmplate între părinții lui și a luat-o pe o cale greșită. Acesta a căzut în patima drogurilor și chiar a avut câteva episoade agresive.

Vorbind despre acea perioadă, de după divorțul părinților lui, Florin Jr. declara: Mi-a spus să nu-l mai caut niciodată. Am fost pe la mai multe şcoli, aveam absenţe, pierdeam vremea prin baruri, dar într-un astfel de loc am găsit sursa de inspiraţie pentru muzica hip-hop pe care o interpretez. (…) Nu mi-a trimis niciodată un cadou. Nici pensia alimentară nu o trimitea cu lunile. Mă drogam zilnic, înnebuneam, strigam, spărgeam, eram tot timpul nervos.S-a întâmplat să o lovesc pe mama. Am făcut-o din prostie şi teribilism. Tata ştia că mă droghez, dar nu mi-a dat nici un telefon să-mi spună că nu e bine. Când tata m-a sunat şi a zis că vrea să ne vedem a fost cea mai fericită zi din viaţa mea”a declarat tânărul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini