Redactia.ro
Home » Monden » „Așa bărbat, nici în vise”. Oana Roman este foarte mândră de partenerul ei de viață, Marius Elisei

„Așa bărbat, nici în vise”. Oana Roman este foarte mândră de partenerul ei de viață, Marius Elisei

Sursa foto: Instagram

Fiica fostului premier Petre Roman, Oana Roman, a trecut prin multe momente alături de partenerul său Marius Elisei. Nu a ezitat niciodată să îi aducă cuvinte de laudă acestuia, dar și să arate lumii întregi cât de mândră este de bărbatul alături de care a format o familie frumoasă.

Oana Roman și Marius Elisei, mai uniți ca oricând

La nici un an de la împăcare, cei doi par a fi mai uniți ca oricând. Oana Roman este foarte mândră de bărbatul său.

Vedeta a decis să își laude partenerul de viață după o perioadă în care acesta s-a ocupat de o sumedenie de treburi gospodărești. Oana l-a lăudat pe rețelele de socializare menționând faptul că este „mega bărbat” și pentru că face aceste lucruri.

Oana Roman a filmat în timp ce tatăl fiicei sale se ocupa de curtea casei lor, pentru ca aceasta să fie curată înainte ca ei să plece la cumpărături. Vedeta a menționat că Marius a muncit foarte mult în gospodărie în ultimele zile. Acest lucru nu îl face mai puțin bărbat, așa cum ar crede unii, ci dimpotrivă.

Vedeta, fără să se sfiască, a făcut o dezvăluire neașteptată cu privire la „bărbăția” partenerului său. Aceasta a dat de înțeles că Marius este dotat și la acest capitol.

„Ieri, Marius a tuns iarba și astăzi spală curtea. După mergem și la cumpărături. Așa bărbat, nici în vise. Pentru unii e o nenorocire, că înseamnă că nu mai are cojones dacă face chestia asta, dar vă zic eu, e super mega bărbat …. Ca mulți alții de fapt. Ceea ce doresc și celor care cred că să fii bărbat înseamnă doar să faci mulți bani”, a transmis Oana Roman pe InstaStories.

Se pare că vedeta se referă la niște afirmații făcute de o altă persoană publică. Este foarte probabil ca afirmațiile Oanei Roman să vină ca urmare a unor interviuri recente pe care le-a dat Ilinca Vandici și care au stârnit foarte multe controverse. Aceasta a afirmat faptul că un bărbat nu ar trebui să meargă la cumpărături pentru casă sau să „schimbe scutece”. Menirea bărbatului, în viziunea ei, ar fi aceea de a face bani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: