Redactia.ro
Home » TV » Așa se pregătește Roxana Ciuhulescu pentru Survivor. Ce schimbare radical a făcut fosta prezentatoare

Așa se pregătește Roxana Ciuhulescu pentru Survivor. Ce schimbare radical a făcut fosta prezentatoare

GALERIE FOTO (2)

La cei 43 de ani, Roxana Ciuhulescu, fosta prezentatoare de la Pro Motor, se pregătește de marea competiție Survivor România, show ce începe la Pro TV pe 16 ianuarie. Mamă a doi copii, vedeta a făcut și o schimbare radicală înainte de a ajunge în Republica Dominicană.

Cunoscută pentru Roxana Ciuhulescu se pregătește intens pentru Survivor, competiție ce va începe pe 16 ianuarie, la Pro Tv. Și nu doar fizic! Vedeta TV și-a schimbat stilul alimentar ca să facă față cât mai bine competiției dure din Jungla Dominicană.

Așa se pregătește Roxana Ciuhulescu pentru Survivor. Ce schimbare radicală a făcut

În vârstă de 43 de ani, Roxana Ciuhulescu a ales să ia parte la competiția de supraviețuire din Dominicană. Nu este totul despre putere fizică, ci și despre rezistență la condiții grele de trai, departe de orice confort de acasă.

Pe lângă orele la sală, a fost nevoită și să-și schimbe stilul alimentar.

“Mă pregătesc din toate punctele de vedere, fizic și mental. Îmi pregătesc organismul, mi-am pregătit familia. În primul rând fizic, pentru că fac foarte mult sport, de exemplu, mă duc la al doilea antrenament de ziua de astăzi, fac diferite clase, diferite tipuri de mișcare, mă pregătesc în mod special pentru supraviețuire și sunt clase specifice. Îmi pregătesc organismul în sensul că am făcut și fac în continuare niște perfuzii cu minerale și cu vitamine și cu antioxidanți.

Regimul meu alimentar: de trei săptămâni încoace mănânc slab caloric, dovadă că am și slăbit deja 2 kg. Mă pregătesc mental și m-am pus cam în toate ipostazele pe care cel puțin le-am urmărit și am văzut cam ce se întâmplă acolo”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru Click.

Când a venit vorba de copii, Roxana Ciuhulescu a explicat și cum i-a pregătit pe cei mici.

„I-am pregătit pe cei mici, și pe cei mari. Ana, fetița mea, a fost prima care a vrut să plec la Survivor.

Cu Cezar, cel mic, deja am lucrat și psihologic, m-a consiliat o psihologă cum să îl abordez și cum să îl învăț să se adapteze cu această idee”, a mai spus Roxana.

Cine sunt concurenții din echipa Faimoșilor?

Cei 12 concurenti din echipa Faimoșilor sunt artiști, sportivi și dansatori, dar și din rânsul influencerilor. Aceștia sunt Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță,Laura Giurcanu, TJ Miles, Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu.

„Sunt foarte pregătit să știi. Sper să mă distrez foarte mult și să adun cât mai multe amintiri frumoase.”, a declarat CRBL, înainte de începerea noului sezon Survivor România 2022.

Și Roxana Ciuhulescu s-a declarat nerăbdătoare să înceapă competiția pentru a-și atinge limitele.

„Nu sunt pregătită. Este cea mai mare provocare. Mă sperie distanța de familie, de copii. Nu mă gândesc la sumă și recunosc că nu am plecat în această emisiune cu ideea de a câștiga.”, a recunoscut Roxana Ciuhulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: