Redactia.ro
Home » Știri » ASAP Rocky, iubitul Rihannei, a fost arestat pe aeroportul din Los Angeles. Rapperul și-ar fi împușcat o cunoștință

ASAP Rocky, iubitul Rihannei, a fost arestat pe aeroportul din Los Angeles. Rapperul și-ar fi împușcat o cunoștință

Rapperul ASAP Rocky a fost arestat la întoarcerea din vacanța petrecută în Barbados, alături de Rihanna. Iubitul celebrei cântărețe este cercetat pentru un eveniment care a avut loc anul trecut. Rapperul ar fi tras mai multe focuri de armă asupra unei persoane.

Partenerul Rihannei, ASAP Rocky, a fost arestat pe aeroportul din Los Angeles

Rihanna mai are puțin până va deveni mamă pentru prima oară, dar problemele par să se țină lanț în viața ei, în ultima perioadă. Tatăl copilului ei, ASAP Rocky, a fost arestat miercuri, imediat după ce a aterizat în California, la întoarcerea din Barbados, unde a fost alături de cântăreață.

ASAP Rocky se întorcea alături de Rihanna din vacanța petrecută în Barbados când a fost reținut miercuri pe Aeroportul Internațional din Los Angeles. Rapperul american, acuzat că a tras mai multe focuri de armă asupra unei persoane, în noiembrie 2021, a fost eliberat după câteva ore, relatează New York Times și revista People.

Rapperul a fost eliberat pe o cauțiune de 550.000 de dolari

Poliția l-a investigat pe cântăreț, al cărui nume real este Rakim Mayers, pentru potențiala sa implicare într-un scandal care s-a lăsat cu împușcături nefatale, anul trecut. El a fost eliberat pe o cauțiune de 550.000 de dolari, la scurt timp după arestare.

Departamentul de poliție din Los Angeles a declarat că arestarea a fost făcută în urma unui scandal pe care ASAP l-a avut cu un cunoscut, care a dus la împușcături.

Victima a spus ulterior poliției că ASAP, care mergea alături de alte două persoane, l-a abordat cu o armă în mână, pe stradă. Ei au susținut că Mayers l-a împușcat de trei până la patru ori, potrivit BBC

Într-o declarație pe Twitter, LAPD a transmis că victima a suferit o „rană ușoară”, după care atacatorii săi „au fugit pe jos”.

Avocatul artistului, Alan Jackson, a confirmat că clientul său a fost arestat, dar a refuzat să facă alte comentarii.

Rapperul își va face prima apariție în instanță pe 17 august.

ASAP Rocky a mai avut probleme cu legea

Vedeta a primit anterior o pedeapsă de închisoare la doi ani cu suspendare pentru o ceartă din Stockholm în august 2019.

Rapperul și doi membri din anturajul său au fost condamnați pentru că au lovit și bătut un tânăr de 19 ani după o ceartă. Ei au spus că au acționat în legitimă apărare, dar instanța le-a respins argumentul.

Cazul a atras atenția presei la nivel mondial după ce președintele de atunci al SUA, Donald Trump, a încercat fără succes să obțină eliberarea lui ASAP din închisoare, în așteptarea procesului.

Născut la New York, ASAP a fost una dintre cele mai mari vedete din anii 2010, câștigând opt discuri de platină în SUA, inclusiv pentru Wild For The Night, Everyday, LSD și A$AP Forever.

A ajuns la faimă după ce a fost susținut de Drake și a lucrat cu artiști precum Alicia Keys, Lana Del Rey, Skepta, Selena Gomez și Kendrick Lamar.

Relația sa cu Rihanna a fost confirmată anul trecut. Într-un interviu acordat revistei GQ, în luna mai a anului trecut, ASAP a numit-o pe Rihanna „dragostea vieții mele”.

În martie, Rihanna a declarat pentru revista Elle că era în al treilea trimestru de sarcină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: