Redactia.ro
Home » Monden » Ashton Kutcher a vrut să-și doneze inima pentru a-și salva fratele geamăn

Ashton Kutcher a vrut să-și doneze inima pentru a-și salva fratele geamăn

GALERIE FOTO (6) Ashton Kutcher a vrut să-și doneze inima pentru a-și salva fratele geamăn

Ashton Kutcher a vrut să-și doneze inima pentru a-și salva fratele geamăn. Celebrul actor are un frate geamăn, Michael. Acesta a mărturisit că se află în viață datorită unui transplant de inimă, iar prima persoană care s-a oferit să-și dea viața pentru el a fost chiar fratele său, Ashton Kutcher.

Ashton Kutcher a vrut să-și doneze inima pentru a-și salva fratele geamăn

Ashton Kutcher este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, dar puțini știu că acesta are un frate geamăn, care este bolnav. În urmă cu 15 ani, Ashton declara că Michael suferă de paralizie cerebrală. Cu toate astea, actorul nu și-a dorit ca această informație să apară în presă. Michael Kutcher declara ulterior că a fost foarte supărat pentru că fratele său a spus adevărul. „Am fost foarte furios. Foarte furios. Îmi amintesc că am vorbit cu el despre asta.”, a declarat Michael, în cadrul unui interviu, potrivit revistei People.

Michael a fost prezent la o întâlnire cu elevii liceului din Ottumqa, statul Iowa, iar acolo a afirmat că în urmă cu aproape 30 de ani, transplantul pe care l-a avut i-a salvat viața. Michael Kutcher, 42 de ani, duce o viață normală. Acesta a mărturisit că fratele său, Ashton, a fost devastat atunci când a aflat că Michael a fost diagnosticat cu o afecțiune cerebrală gravă și cu o boală a inimii, cardiomiopatie virală. Primele cuvinte ale lui Ashton au fost că el vrea să-i cedeze inima fratelui său. „Nu-mi găsesc cuvintele. Este o conexiune pe care nu pot să o explic. Este o onoare, o apreciere şi o iubire profundă pentru o persoană care ar sacrifica totul pentru tine“, a spus Michael Kutcher despre fraetle lui şi despre gestul pe care acesta l-a făcut.

Michael a povestit și despre faptul cum fratele său l-a protejat întotdeauna atunci când îl batjocoreau. Chris, așa cum îl numește pe Ashton, a fost mereu lângă el. ”Chris (așa îl numește el pe Ashton) mi-a făcut cea mai mare favoare, întrucât mi-a permis să fiu eu însămi.Acțiunile zilnice ale fratelui meu îmi amintesc că viața nu înseamnă doar să alegi după provocări, ci printre ele. Mike are o compasiune uriașă pentru cei din jur. Fratele meu m-a apărat mereu. A vrut ca cei din jur să mă respecte. Iar asta a însemnat mult pentru mine.”, a spus Michael.

Cu ce se ocupă Michael Kutcher

Michael Kutcher trăiește, în prezent, cu o paralizie cerebrală. Acesta a mărturisit că nu vrea să stârnească oamenilor un sentiment de milă și nu îi place să se spună despre el că este o persoană cu dizabilități. ”Nu ne naștem egali, este adevărat, dar sunt ok cu asta. Oamenii pot spune că am tras bățul scurt din cauza afecțiunii de care sufăr și a transplantului, dar eu aș zice că nu este așa. Sunt cine sunt și cred că s-a întâmplat așa cu un motiv. Acum le pot vorbi oamenilor despre cât de importantă este donarea de organe”, spune Michael.

Fratele lui Ashton Kutcher este căsătorit și are trei copii, fiind și purtătorul de cuvânt al Fundației pentru paralizie cerebrală. El este și consilier la Joshin, o aplicație care ajută familiile să găsească îngrijire pentru o persoană cu dizabilități, indiferent de vârsta lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: