Redactia.ro
Home » TV » Asia Express 26 februarie 2019. Cine participă în cursa pentru ultima șansă

Asia Express 26 februarie 2019. Cine participă în cursa pentru ultima șansă

Asia Express 26 februarie 2019. Cine participă în cursa pentru ultima șansă

Asia Express 26 februarie 2019. Cel mai recent episod din Asia Express – Drumul Elefantului va provoca mari tensiuni între echipele rămase în competiție.

UPDATE: În ediția din 26 februarie 2019, al 9-alea episod din aventura Asia Express, nimeni nu a părăsit competiția!

Proba numită Ultima șansă care nu a eliminat nicio echipă a fost o lupta între Anca Sigărtău și Teodor, echipa formată din coregrafii Bogdan Boantă și Cocuța (Andra Gheorghe) și Șerban Copoț, care a participat fără Cosmin Seleși.

Deși a concurat de unul singur, Șerban (fost membru Animal X și prezentator TV – emisiunea iUmor), a reușit să finalizeze de unul singur proba, terminând pe primul loc. El a fost urmat de echipa Bogdan și Cocuța, iar pe locul 3 au fost Anca și Teo. Cei din urmă ar fi părăsit competiția, însă au fost salvați de cheia concursului, un elefant verde.

Regulile Asia Express spun că dacă la finalul unei probe eliminatorii Ultima Șansă, elefantul din cutia deschisă de Gina Pistol este roșu, atunci ultima echipă va părăsi competiția și va reveni în România. Dacă acesta e verde, cum a fost cazul în ediția Asia Express 26 februarie 2019, nimeni nu pleacă acasă.

Următoarea ediție Asia Express va fi difuzată duminica, 3 martie 2019.

Jojo a făcut acuzații fără precedent astăzi, spunând despre o echipă că trișează.

Din păcate, am remarcat că una dintre echipele noastre favorite trișează în mod constant. Această echipă este atât de puternică încât nu are nevoie de artificii pentru a ajunge în finală. Astăzi s-au dat jos măștile!”.

CRBL și Oase, Ana Morodan și Teleșpan și-au asigurat locul în următoarea etapă din India, după ce au câștigat imunitatea. Pentru restul concurenților cursa ar putea să ia sfârșit chiar în ultima zi din Sri Lanka.

Ca de obicei, cele două echipe ajunse pe ultimul loc se vor califica automat în luptă, iar o a treia, nominalizată de colegi, se va alătura ulterior.

Asia Express 26 februarie 2019 – Șerban concurează fără Cosmin Seleși

Ziua va începe fără Cosmin Seleși, care în urma accidentării de luni seară este nevoit să rămână sub atenta supraveghere a medicilor, în spital.

Descumpănit și fără energie, Șerban Copoț, coechipierul său, va încerca să găsească resurse pentru a continua: ”Sunt foarte confuz și îmi e greu să mă concentrez.

Vă spun sincer că m-am speriat când am văzut cum a putut să se manifeste și m-am gândit că este ceva grav care îl va împiedica să joace alături de mine în concursul acesta.

Eu sunt o fire puternică, dar acum sunt prea multe necunoscute în joc, în așa fel încât să îmi pot face o strategie.

Care vor fi cele trei echipe ce vor participa în cursa pentru ultima șansă și care va fi verdictul dat de elefantul din cutia securizată la finalul serii, telespectatorii Antena 1 pot afla în seara aceasta, începând cu 20:00, în ultima ediție Asia Express – Drumul Elefantului din Sri Lanka.

Citește și: Cine este Ana Morodan, „contesa digitală” de la Asia Express

Asia Express: Margherita și Bianca Drăgușanu, primele care pleacă din concurs

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini