Redactia.ro
Home » TV » Asia Express. Ruby, scandal cu înjurături în public

Asia Express. Ruby, scandal cu înjurături în public

Asia Express. Ruby, scandal cu înjurături în public

Ruby şi-a ieşit din minţi la Asia Express şi a fost protagonista unui scandal monstru. Cel care a căzut victimă nervilor ei a fost chiar iubitul acesteia.

Tensiunea a atins cote maxime la Asia Express, iar una din probe i-a scos peri albi lui Ruby, care a clacat. Participanţii au avut misiunea de a vinde, pe perechi, 3 pietre semipreţioase turiştilor din India.

În momentul în care au ales, pe rând, pietrele, Ruby s-a uitat mai mult la cantitate, nu la calitate, iar iubitul ei a încercat să îi spună că nu a ales ce trebuia.

Aceea a fost clipa în care, Ruby a cedat și și-a vărsat nervii pe Robert.

„Nu mi-ai făcut tu nicio piatră cadou.  Mi-a făcut o dată cadou o piatră, una de pe jos. Eu mă pricep la pietre de dat în cap. Mă doare în p***, eu vreau cartofi prăjiți cu brânză. Atâta oftică că am luat cele mai proaste pietre. Mă doare în p*** de pietre”, a spus nervoasă Ruby, fără să mai ţină cont de camerele de filmat şi de cei din jur.

Bianca Drăguşanu, out de la Asia Express

Bianca Drăguşanu şi Oana, sora sa, au părăsit Asia Express. Cele două au fost scoase din competiţie după ce Bianca şi-a exprimat în dese rânduri dorinţa de a pleca acasă.

Se pare că vedeta TV nu a făcut faţă condiţiilor din India şi a clacat în mai multe momente, vărsându-şi nervii pe oameni.

Pe lângă faptul că şi-a dorit să plece acasă, decizia vine şi după ce Bianca Drăguşanu a fost aspru criticată de fanii emisiunii, dar şi de unii dintre concurenţi pentru limbajul vulgar folosit în timpul show-ului, dar şi pentru atitudinea adoptată.

Mai mult, în momentul în care decizia a fost comunicată concurenţilor, Antena 1 a prezentat un montaj video în care vedeta de televiziune era surprinsă în mai multe momente tensionate, când nu şi-a mai putut stăpâni nervii şi a început să înjure şi chiar să jignească oameni, nemulţumită fiind de probele la care este supusă, de temperatura prea ridicată sau de ploaie.

”Nu totul se poate da la televizor. Eu am fost traumatizat în momentul ăla. Am simțit că mă înjura pe mine. Adică, stai un pic: tu vii și ne înjuri pe toți? Păi suntem colegii tăi. Pe bune?

Vii prima echipă și te apuci să înjuri în halul ăla?! Indiferent cât de greu ți-a fost! Eu am spus exact ce am simțit. Toată lumea s-a bucurat că ne-a părăsit ”diva””, a spus CRBL.

Citeşte şi: Asia Expres: Margherita și Bianca Drăgușanu, primele care pleacă din concurs

Probleme pentru Bianca Drăguşanu. A avut nevoie de îngrijire medicală!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: