Redactia.ro
Home » Știri » Asistentă de la Marie Curie, cofirmată cu coronavirus. Ar fi fost infectată tot de către ofițerul MAI care a ascuns plecarea în Israel

Asistentă de la Marie Curie, cofirmată cu coronavirus. Ar fi fost infectată tot de către ofițerul MAI care a ascuns plecarea în Israel

Asistentă de la Marie Curie, cofirmată cu coronavirus. Ar fi fost infectată tot de către Ofițerul MAI care a ascuns plecarea în Israel

Asistentă de la Marie Curie, cofirmată cu coronavirus. Lucrează la secția de terapie intensivă a Spitalului Marie Curie din Capitală. Pacienta lucreaza și în sectorul privat, iar reprezentanții clinicii au anunțat că aceasta a fost prezentă în sediul loc din București.

Asistenta a fost infectată în anturajul ofițerului MAI care a mințit că nu a călătorit în străinătate, mai exact în Israel. Reamintim că ofițerul s-a internat la Spitalul Gerota și a infectat și acolo un medic, dar și pe managerul spitalului

De altfel, femeia a stat la serviciu doar 40 de minute și în urma anchetei epidemiologice s-a stabilit ca cinci persoane cu care a intrat în contact să rămână în izolare la domiciliu: patru asistente și o infirmieră.

Reprezentanții unității medicale au anunțat că asistenta lucrează la banca de lapte a spitalului și nu a intrat în contact cu pacienții.

Asistenta lucra şi în sectorul privat şi a ajuns în contact cu echipa din clinica în care lucra

Persoana depistata COVID 19 pozitiv, ieri 15.03.2020, este asistenta medicala generalista care lucreaza la Spitalul Marie Curie, diagnosticata ieri oficial. A lucrat timp de aproximativ 1 ora, pe data de 6.03.2020, ca asistenta pe medicina generala la QMed Etaj si a fost insotitor pentru fiul dumneaei care a efectuat tratament stomatologic, pe data de 09.03.2020 timp de aproximativ 1 ora, la QMed Parter.

Va multumim,
Echipa QMed

158 de cazuri noi, pe 16 martie 2020

În mai puțin de 12 ore, în România au mai fost confirmate 19 cazur de îmbolnăvire, bilanțul ajungând la 159 de pacienți în carantină.

Persoanele infectate cu COVID-19 (coronavirus) sunt internate în spitale din București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova și Constanța și se află sub supraveghere medicală permanentă. Starea de sănătate generală a pacienților este bună.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.008 de persoane. Pentru ei se efectuează verificări pentru a depista virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 15.546 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini