Redactia.ro
Home » Știri » Asistentul medical care a violat zeci de paciente a fost eliberat condiționat

Asistentul medical care a violat zeci de paciente a fost eliberat condiționat

Asistentul medical care a violat zeci de paciente, a fost eliberat condiționat

Asistentul medical care a violat zeci de paciente, a fost eliberat condiționat. Viorel Milcu, a fost condamnat anul trecut de Curtea de Apel Galați la opt ani de închisoare și aflat în perioada de executare a pedepsei, pentru că a violat mai multe paciente din spital.

Asistentul medical care a violat zeci de paciente, a fost eliberat condiționat

Judecătoria Brăila este a doua instanță, după Tribunalul Brăila, care admite cererea de eliberare condiționată formulată de fostul asistent al Spitalului Județean de Urgență Brăila, Viorel Milcu.

Bărbatul a fost condamnat definitiv anul trecut la opt ani de închisoare pentru că a violat mai multe paciente internate în spital.

Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Milcu Viorel. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Milcu Viorel din executarea pedepsei de 8 ani închisoare aplicată prin sentinţa penală nr. 1700/2017 a Judecătoriei Brăila, dacă nu este arestat în altă cauză. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare„, este soluţia pronunţată de Judecătoria Brăila.

Fostul asistent a violat și o minoră

Viorel Milcu, asistent medical la Secția de Chirurgie a Spitalului Județean, a fost acuzat de o fată de 17 ani că a sedat-o în timp ce se afla internată pentru o operație de apendicită și a violat-o, probele ADN confirmând acest lucru.

După ce a fost reținut, autoritățile au audiat zeci de persoane care au fost internate în spital, cele mai multe confirmând comportamentul deviant al asistentului medical.

În 2018, Curtea de Apel l-a condamnat defintiv pe asistentul medical la opt ani de închisoare cu executare și obligația de a plăti adolescentei de 17 ani daune morale în valoare de 15.000 de euro.

Spitalul Județean de Urgență Brăila a deschis un proces pentru recuperarea sumei la Judecătoria Brăila, care a fost admisă.

„Admite cererea. Dispune instituirea sechestrului asigurator asupra bunurilor mobile sau imobile ale intimatului Milcu Viorel, până la concurenţa sumei de 72.372,30 lei. Executorie. Cu drept de apel în 5 zile de la comunicare”, se arată în soluţia pronunţată de Judecătoria Brăila.

Citeste si:Erupția vulcanului din Noua Zeelandă. Pericolul unor noi erupții vulcanice pe Insula Alba împiedică recuperarea cadavrelor rămase acolo

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: