Redactia.ro
Home » Știri » Asta nu s-a văzut! Când toți credeau că s-a potolit, Prințul Louis a mai comis o boacănă. Toți o critică pe Kate pentru proasta creștere

Asta nu s-a văzut! Când toți credeau că s-a potolit, Prințul Louis a mai comis o boacănă. Toți o critică pe Kate pentru proasta creștere

GALERIE FOTO (3)

Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a fost prilejul ideal pentru ca familia regală britanică să fie în centrul atenției. Și-a făcut apariția la balconul regal, la slujba de la Catedrala St. Paul, dar și la concertul organizat în onoarea suveranei. La acesta din urmă, atenția tuturor a fost îndreptată spre nimeni altul decât Prințul Louis. Cum l-au surprins camerele pe micul prinț?

Momentul care le-a „scăpat” tuturor

În primele momente de după difuzarea concertului, au apărut cadre inedite cu năzbâtiile făcute de Prințul Louis. Acesta a putut fi văzut în timp ce se strâmba, dădea din mâini și picioare și – în genere – răzvrătându-se față de mama sa, care nu-l lăsa să se comporte așa cum dorea.

Un moment le-a scăpat, însă, fotografilor! E vorba despre secvența în care Prințul Louis o trage de păr pe verișoara sa de-a doua, Mia Tindall, situată chiar în spatele lui. Aceasta se apropiase de prințul năzdrăvan pentru a-i vorbi și pentru a-l liniști, însă acesta a profitat de ocazie pentru a o trage de păr, de față cu toți. Disperată, Kate este văzută în timp ce încearcă să-și calmeze fiul, luându-i mâna din părul Miei.

Prințul Louis și-a tras verișoara de păr

Iată și momentul VIDEO:

@skynews #PrinceLouis seemed #distracted at the #Jubilee #Pageant as members of the #Royal #Family tried to keep him #entertained #katemiddleton #princewilliam #royalfamily ♬ original sound – Sky News


De precizat e că Mia este fiica Zarei și a lui Mike Tindall.  De altfel, și Mia s-a „pălmuit” cu sora sa mai mică, Lena. Și acest moment a fost filmat.

Mia și Lena, într-o ceartă aprinsă

Ce au declarat Kate și William după eveniment

Imediat ce festivitățile s-au încheiat, Kate și William au postat în mediul online mai multe cadre inedite, mulțumindu-le totodată celor implicați. La sfârșit, Ducii de Cambridge au declarat că s-au distrat foarte tare, dar nu mai mult decât fiul lor, Louis. „Toți ne-am distrat, în special Louis. W&C”, a fost mesajul postat de aceștia.

În timp ce aceștia nu au vrut să facă prea mult tam-tam pe cele întâmplate, Twitter-ul a fost invatat de păreri răutăcioase la adresa comportamentului pe care Prințul Louis l-a avut la un eveniment public. Mulți l-au acuzat pe mezinul Ducilor de Cambridge de proastă creștere și consideră că de vină ar fi chiar Kate, care, în accepțiunea lor, a fost depășită de izbucnirile pe care fiul său le-a avut în public.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini