Redactia.ro
Home » Sport » Astra ar putea rămâne fără antrenor! Își va prelungi Bogdan Andone contractul?

Astra ar putea rămâne fără antrenor! Își va prelungi Bogdan Andone contractul?

Astra ar putea rămâne fără antrenor

Astra ar putea rămâne fără antrenor. Contractul lui Bogdan Andone expiră în luna iunie. Din cauza problemelor financiare pe care le are clubul este posibil ca antrenorul să părăsească echipa.

Din luna ianuarie, cei de la Astra nu au mai primit salariile. După instaurarea stării de urgență, toți angajații clubului au fost băgați în șomaj tehnic, primind 75 la sută din salariul mediu pe economie. Mai mulți fotbaliști au amenințat că vor depune memorii la Comisiile FRF pentru a-și recupera banii. Acum Astra ar putea rămâne fără Bogdan Andone, Gabi Tamaş şi Julien Begue. Contractele acestora expiră în luna iunie, iar dacă problemele financiare nu se vor rezolva este puțin probabil să-și prelungească înțelegerea.

Astra ar putea rămâne fără antrenor!

Bogdan Andone a preluat-o pe Astra în octombrie 2019, înlocuindu-l pe Dan Alexa. Fostul antrenor al celor de la FCSB a ajuns cu giurgiuvenii în play-off-ul Ligii I. Au fost totuși la un pas de a nu putea juca. Comisia de Licenţiere a FRF a decis să depuncteze clubul cu trei puncte pentru probleme legate de plata impozitelor. Chiar dacă oficialii grupării din Giurgiu, în frunte cu patronul Ioan Niculae, au fost convinşi că echipa va câştiga la TAS, acest lucru nu s-a petrecut. Bogdan Andone nu este singurul antrenor din Liga I care ar putea pleca de la echipă. Edi Iordănescu, tehnicianul celor de la Gaz Metan Mediaș a declarat deja că nu își va prelungi înțelegerea, care expiră în vară.

„Este un lucru firesc să plec, pe 30 iunie termin oficial contractul și la un final de drum este normal pentru un antrenor să tragă linie, să vadă ce a reușit și să aleagă ce este mai bine pentru el.Eu zic că am făcut o treaba bună la Mediaș”, a declarat Edi Iordanescu la Digi Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: