Redactia.ro
Home » Știri » Astrologul, care a prezis începutul pandemiei, anunță și când va fi sfârșitul ei

Astrologul, care a prezis începutul pandemiei, anunță și când va fi sfârșitul ei

Astrologul anunță și când va fi sfârșitul

Astrologul din Marea Britanie, care a prezis pandemia de coronavirus cu un an înainte să se declanșeze, anunță și când va fi sfârșitul ei. Invitată la o emisiune TV, Jessica Adams spune că poate citi viitorul.

Când va fi sfârșitul pandemiei

Jessica Adams a declarat că a ”văzut” virusul de două ori în 2019 și că poate citi viitorul într-un bol cu apă, dar și în vise și interpretând poziția astrelor, potrivit perfecte.ro.

”De fapt, am văzut virusul de două ori. Apoi am văzut un rând de cifre, care semănau foarte bine cu o dată anume, posibil data la care a debutat Covid-19, erau mai mulți de unu, zero și doi. Asta s-a întâmplat în 2019, așa că am publicat pe site-ul meu pentru că îmi place să-mi țin la curent cititorii cu ceea ce se întâmplă înainte de a se întâmpla”, a declarat Jessica Adams.

Ce alte lucruri a prezis Jessica Adams

Pandemie – Astrologul anunță și când va fi sfârșitul pandemiei, și spune că nu va exista un vaccin împotriva Covid-19. Vom învăța să trăim cu virusul și cu pandemia de coronavirus, așa cum s-a întâmplat cu SIDA.

Brexit – Ultima săptămână din ianuarie 2021 va fi critică. Brexit-ul va arunca Marea Britanie unde era în urmă cu 2.000 de ani, înainte de invazia Imperiului Roman. În câteva luni, țara se va împărți în patru entități distincte. Premierul Boris Johnson va amâna divorțul de UE deoarece și Italia va decide să părăsească Uniunea în 2021.

Alegerile din SUA – Va fi un dezastru și alegerile ar putea fi chiar amânate până pe 20 noiembrie 2020 din cauza unor procese în instanță. Dar dacă privim spre anul viitor, liderul de la Casa Albă nu este Trump și nu este republican. Sunt atât de multe lucruri care să ne încânte la anul următor: va fi unul divers și va fi vorba despre comunitate și egalitate, despre feminism și femei și despre persoanele de culoare.

Schimbările climatice – Criza climatică se va încheia în 2026, iar activista Greta Thunberg va reveni la viața ei obișnuită.

Familia Regală britanică – Nu va exista o împăcare între prinții William și Harry.

Tineri – Începând cu anul 2023, tinerii din ziua de azi vor ajunge rapid la putere. Vom avea foarte mulți politicieni tineri care își vor îndeplini misiunea, aceea de a trata pe toată lumea în mod egal. Nu acceptă sexismul sau rasismul, nu sunt interesați de dragoste și sex, dar le pasă de prietenie și activism și vom fi uimiți de cât de repede se mișcă.

Bani și inovații – Vor fi schimbări uriașe în economia globală. Va fi sfârșitul spălării banilor și a sistemelor economice corupte și putrede. Anul viitor vom avea inovații și invenții mai importante decât cele pe care le-am văzut în ultimii ani.

Crăciun 2020 – Sezonul festiv va fi fantastic anul acesta. Lucrurile încep să se schimbe cu aproximativ trei zile înainte de Ajunul Crăciunului – vedem cicluri pe care nu le-am mai văzut de decenii. Va fi vorba despre prietenie și siguranță globală, susține astrologul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: