Redactia.ro
Home » Știri » Ce se va întâmpla în următoarele șase luni? Astrologul britanic care a prezis pandemia de coronavirus a făcut dezvăluiri șocante

Ce se va întâmpla în următoarele șase luni? Astrologul britanic care a prezis pandemia de coronavirus a făcut dezvăluiri șocante

Ce se va întâmpla în următoarele șase luni_

Jessica Adams, un astrolog din Marea Britanie care a prezis pandemia de COVID-19 a făcut dezvăluiri șocante despre următoarea perioadă. Potrivit specialistului, virusul ucigaș nu va dispărea în următoarele șase luni.

Ce se va întâmpla în următoarele șase luni? Astrologul britanic care a prezis pandemia de coronavirus a făcut dezvăluiri șocante

Jessica Adams a declarat în februarie 2019, că va apărea un virus care va da lumea peste cap în 2020 menționând și data la care prima victimă a murit în Wuhan, 10 ianuarie. Recent, aceasta a prezis care va fi situația în următoarele șase luni, susținând că virusul nu va dispărea.

Jessica Adams a vorbit într-un interviu pentru Daily Mails despre câteva aprecieri la adresa familiei Regale, despre alegerile din Statele Unite ale Americii și despre pandemia de coronavirus. Conform acesteia, lucrurile nu vor fi îmbucurătoare. Astologul susține că lumea nu trebuie să se aștepte la un vaccin în viitorul apropiat și că întreaga lume va învăța să trăiască în aceste condiții, sub amenințarea coronavirusului.

Ce se va întâmpla în 2021?

Potrivit astrologului Jessica Adams, anul 2021 va fi unul decisiv pentru fosta ducesa de Sussex. Conform acesteia, Meghan ori va face o avere pentru actele de caritate ori îl va lăsa pe prințul Harry fără niciun ban. Mai mult, aceasta susține că nu vede o împăcare între Ducii de Sussex și Ducii de Cambridge.

Totodată, astrologul a precizat că următorul lider american nu va fi republican, ci unul care este hotărât feminist, care să promoveze egalitate între sexe. Jessica a mai spus că în anul următor Italia va ieși din Uniunea Europeană, după modelul Brexit. Jessica Adams, în vârstă de 56 de ani este un astrolog renumit din Marea Britanie. Aceasta a absolvit universitatea din Tasmania, Australian Filn Television și Radio School. Aceasta are un site oficial, în care publică diferite informații referitoare la previziunile sale astrale.