Redactia.ro
Home » Horoscop » Astrologul Cristina Demetrescu, avertisment dur pentru zodii! Probleme pentru toți nativii în luna martie

Astrologul Cristina Demetrescu, avertisment dur pentru zodii! Probleme pentru toți nativii în luna martie

Astrologul Cristina Demetrescu, avertisment dur pentru zodii! Probleme pentru toți nativii în luna martie:

Cristina Demetrescu, celebrul astrolog al României, a făcut previziuni importante pentru luna martie. Conform specialistului, toate zodiile vor da de greu și vor fi supuse unor teste importante de către astre. Astrologul spune că luna martie este una puternică din punct de vedere energetic, motiv pentru care vom trece prin tot felul de tranziții și schimbări.

Zodia Berbec

Cristina Demetrescu spune că Berbecii nu vor avea o lună grea, dar cei care au copii vor întâmpina ceva probleme. Au tendința să își condiționeze prea mult copiii, iar din acest motiv se vor lovi de o revoltă din partea acestora.

Citește și: Zodia care are de suferit în luna martie 2023. Prin ce drame vor trece nativii

Zodia Taur

Taurii vor avea parte de mari provocări în această lună, mai ales în ceea ce privește prietenii. Vor simți că cineva îi trădează și, spre finalul lunii, chiar se vor convinge de asta și vor afla tot adevărul.â

Te-ar putea interesa și: Sfânta Maria trimite protecție divină asupra zodiilor în martie! Ei sunt nativii care vor avea un început de primăvară binecuvântat

Zodia Gemeni

Cristina Demetrescu ne spune că Gemenii vor lua parte la discuții care le pun răbdarea la încercare. Nu este o perioadă bună pentru relațiile cu frații sau surorile, pentru că atitudinea lor lasă de dorit în această lună.

Zodia Rac

Racii vor arunca cu banii în toate direcțiile, pentru că au de gând să își satisfacă orice plăcere. Vor învăța mai multe despre propria lor persoană și vor avea mult timp la dispoziție pentru introspecție.

Zodia Leu

Leii vor putea fi victimele unor blocaje financiare și, după cum spune astrologul Cristina Demetrescu, la Antena Stars, trebuie să fie atenți și la amenzile pe care le pot primi. Sunt foarte neatenți și tind să încalce legea fără să vrea.

Zodia Fecioară

Fecioarele sunt obsedate de bârfă și intră ușor în conflicte cu cei dragi. Acești nativi pot trece prin separări sau divorțuri și sunt foarte dornici de răzbunare. Îi satisface să vadă că ceilalți suferă din cauza lor.

Zodia Balanță

Balanțele trebuie să fie foarte atente în cine își pun încrederea, pentru că vor fi trădați de cine nu se așteaptă. În plus, pot intra în triouri la care nici nu se gândeau și se ajunge la scandaluri de proporții.

Zodia Scorpion

Scorpionii cu funcții de conducere riscă să își piardă locul de muncă, după ce încep să creadă că lor li se cuvine tot și pot profita de puterea pe care o au. Nu trebuie să ia decizii drastice și să nu dea oamenii afară de la locul de muncă fără niciun motiv.

Zodia Săgetător

Săgetătorii au tendința de a vorbi foarte multe despre propriile lor credințe și îi presează și pe alții să gândească exact c a ei. Acceptă greu că oamenii au și alte păreri și de aici încep certurile cu cei din jur.

Zodia Capricorn

Capricornii au provocări în zona banilor în luna martie 2023. Atitudinea lor se schimbă când află că cei dragi au nevoie de ajutor și fac tot ce pot pentru a le oferi acestora sprijin financiar. Renunță chiar la propriile lor nevoi.

Zodia Vărsător

Vărsătorii sunt nevoiți să suporte ieșirile celor din jur, deși nu este responsabil de ele. Pot apărea conflicte și se poate ajunge chiar și la procese, pentru că nativii nu mai suportă să se lase influențați de nimeni.

Zodia Pești

Peștii se cred mult prea deștepți și încep să creadă că ei pot rezolva orice. Ajung la concluzia că, din sete de atenție, ajung să creadă că mai mult încurcă, decât să ajute.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: