Redactia.ro
Home » Horoscop » Sfânta Maria trimite protecție divină asupra zodiilor în martie! Ei sunt nativii care vor avea un început de primăvară binecuvântat

Sfânta Maria trimite protecție divină asupra zodiilor în martie! Ei sunt nativii care vor avea un început de primăvară binecuvântat

Sfânta Maria trimite protecție divină asupra zodiilor! Ei sunt nativii care vor avea un început de primăvară binecuvântat

Mai este puțin până la sosirea primăverii și, implicit, a unui nou capitol din viața noastră. Majoritatea și-au făcut planuri pentru noul anotimp, dar trebuie să știe că nu toți vor putea să le și îndeplinească. Există, însă, trei zodii pentru care intervine Fecioara Maria, care le binecuvântează și le ajută să își ducă la bun sfârșit toate planurile.

Zodiile protejate de Sfânta Maria în luna martie

Trei zodii din horoscop vor avea parte de o lună de vis, pentru că Fecioara Maria intervine cu har divin. Ei sunt nativii din zodiac care scapă de ghinion în martie datorită Sfintei Maria, care îi ține sub aripa Sa protectoare. Vezi dacă te numeri printre norocoși și află ce surprize te așteaptă la începutul primăverii.

Vezi și: Astrele se aliniază din martie pentru trei zodii. Dă norocul peste ele în următorii cinci ani

Una dintre zodiile protejate de Sfânta Maria în luna Martie este Taurul. Sunt foarte credincioși de fel și acum vor simți din plin răsplata pentru atitudinea lor față de cele sfinte. Veți avea parte de realizări pe toate planurile la începutul primăverii și veți reuși să atingeți obiective financiare la care nici nu mai visați. Ei vor scăpa de ghinionul pe care l-au avut în ultima perioadă și se vor apropia și mai mult de Dumnezeu.

Te-ar putea interesa și: Top 4 cele mai rele zodii ale horoscopului. De acești nativi trebuie să fugi toată viața, sunt de neîmblânzit!

Nativii preferați ai Fecioarei Marei

Fecioara Maria le luminează calea și Racilor. Dacă în ultima vreme au fost stresați și nimic nu le-a mers bine, de acum vor vedea că lucrurile capătă o altă formă pentru ei. Vor avea mare succes la serviciu, unde se poate vorbi chiar despre o promovare la o funcție de conducere. Acești nativi au fost mereu dornici să dețină controlul și acum li s-ar putea îndeplini visul.

Vărsătorii rezolvă acum toate problemele pe care le aveau în dragoste. Acești nativi nu au trecut prin momente ușoare în ultima perioadă, dar Fecioara Maria are planuri mari atât pentru cei singuri, cât și pe cei aflați deja într-o relație cu probleme. Tot ce trebuie să facă această zodie este să se roage și să facă multe fapte bune, pentru a-i mulțumi Sfintei pentru ajutor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: