Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 10 decembrie. Capricornii sunt generoși cu cei dragi

AstroRedacția: Horoscop 10 decembrie. Capricornii sunt generoși cu cei dragi

Horoscop saptamanal

Horoscop 10 decembrie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de duminică? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Apar probleme de comunicare pe plan profesional. Se iau niște decizii care te nemulțumesc și care îți dau planurile peste cap în următoarea perioadă. Trebuie să găsești rapid o soluție convenabilă.

Zodia Taur

Realizezi că o persoană în care aveai încredere te-a trădat și te-a folosit ca să obțină ceva important pentru ea. Acum îți dai seama că cea mai bună metodă de rezolvare este să scapi de ea din viața ta.

Zodia Gemeni

Încerci să obții o informație despre o persoană, dar pare că nu reușești. Apelezi la ajutorul unei alte persoane cu care ai căzut la pace după o perioadă de conflicte și reușești să afli ce îți doreai.

Zodia Rac

Ai nevoie să te odihnești mai mult și să îți clarifici gândurile, ca să poți să mergi mai departe cu fruntea sus. Trebuie să ai mai multă grijă de tine, în primul rând.

Zodia Leu

Primești o vizită scurtă, dar foarte frumoasă, din partea unor persoane care îți sunt foarte dragi. Vă vedeți prea rar, așa că profitați de fiecare moment petrecut împreună.

Zodia Fecioară

O persoană care te-a ajutat să ajungi unde ești acum în carieră îți cere o favoare, dar simți că nu este una obișnuită. Trebuie să ieși din această situație, altfel vei avea de suferit.

Zodia Balanță

Unii nativi se pot îndrăgosti în această zi, în timp ce alții le pregătesc niște surprize partenerilor de viață. Este momentul ideal să petreceți mai mult timp împreună.

Zodia Scorpion

Primești o veste foarte bună legată de niște studii sau de un proiect la care ai muncit în ultima vreme. Eforturile tale au dat roade, căci rezultatele sunt foarte apreciate.

Zodia Săgetător

Folosești un truc ca să scapi de cineva care ți-a pus gând rău la locul de muncă. Planul iese perfect până la capăt, exact așa cum ți-ai dorit, iar rezultatul este în favoarea ta.

Zodia Capricorn

Acești nativi au intrat deja în spiritul sărbătorilor și le pregătesc niște surprize frumoase celor dragi. Se simt generoși, iar bucuria celor pe care îi surprind îi fac foarte fericiți.

Zodia Vărsător

Ți se pare că nu reușești să te concentrezi așa cum ți-ai dori, iar programul tău nu este cel mai potrivit în această perioadă. Poate ai nevoie întâi de o pauză.

Zodia Pești

Ai parte de împliniri pe plan profesional. Succesul este de partea ta, așa că te numeri printre zodiile protejate de astre. Profită din plin de acest noroc.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: