Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 11 aprilie. O zodie are parte de un șoc! Secretele din trecut o urmăresc

AstroRedacția: Horoscop 11 aprilie. O zodie are parte de un șoc! Secretele din trecut o urmăresc

AstroRedacția Horoscop 11 aprilie. O zodie are parte de un șoc! Secretele din trecut o urmăresc

Horoscop 11 aprilie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de joi? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Realizezi că ai luat decizia potrivită lunile trecute, iar acum încep să apară rezultatele. Chiar dacă ai sacrificat multe lucruri pentru asta, acum simți că nu regreți niciun pas făcut pe această cale.

Zodia Taur

Cineva încearcă să te saboteze și să apeleze la alte metode ca să îți ia locul în fața unor șefi sau a unor profesori. Chiar dacă încerci să ignori aceste lucruri, a venit momentul să pui piciorul în prag.

Zodia Gemeni

Afli un secret foarte important și foarte interesant despre o persoană care ți-a făcut foarte mult rău. Acum depinde doar de tine în ce fel vei folosi această informație în curând.

Zodia Rac

Ai foarte multe de făcut, dar oboseala își spune cuvântul, așa că mai amâni încă o zi responsabilitățile de pe lista ta. Ai mai multă nevoie de odihnă ca oricând.

Zodia Leu

Te bucuri de mai mult timp petrecut alături de cei dragi și ai grijă să te răsfeți din plin. Meriți să te mai pui și pe tine pe primul plan, pentru că mereu faci asta doar pentru ceilalți.

Zodia Fecioară

Faci primii pași către un nou job sau un alt domeniu în care ți-ai dorit mereu să activezi. Niște gesturi urâte făcute de șefi, de colaboratori sau de colegii tăi te conving că ai luat decizia cea bun.

Zodia Balanță

Simți că ești un spirit liber și rebel în această zi. Nu ții cont de reguli, nici de dorințele celor din jur. Faci doar ceea ce îți dorești și nu te interesează care sunt consecințele.

Zodia Scorpion

Ești cu capul în nori și faci niște gafe amuzante din această cauză. Prietenii tăi se distrează pe cinste atunci când le povestești detaliile picante despre aventurile tale.

Zodia Săgetător

Faci niște pași importanți pe plan profesional. Începi să impui niște limite celor care confundau bunătatea ta cu prostia și reușești să le demonstrezi că nivelul tău este mult peste al lor.

Zodia Capricorn

Ai parte de o veste șocantă legată de trecutul tău. Un secret te urmărește și acum și apar anumite riscuri din cauza aceasta. Însă, reușești cu mult tact și cu multă răbdare să ieși cu succes din această situație.

Zodia Vărsător

Ești într-o competiție acerbă cu o persoană care a tot încercat să se dea bine pe lângă tine până recent, dar te-ai prins care este strategia ei și acum ai depășit-o cu succes.

Zodia Pești

Cineva te-a călcat atât de tare pe coadă, încât astăzi te-ai decis să te răzbuni. Chiar dacă nu este calea pe care voiai să o iei, simți că s-au depășit prea multe limite ca să te mai abții.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: