Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 17 aprilie. Zodia care are o cădere nervoasă. Fugi din calea ei!

AstroRedacția: Horoscop 17 aprilie. Zodia care are o cădere nervoasă. Fugi din calea ei!

Horoscop 17 aprilie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de miercuri? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Ai parte de o zi de sărbătoare în familie în această zi. Se lasă cu tort, cu grătare, întâlniri cu prietenii și cu familia. Îți pui niște dorințe pentru anul acesta și te apuci să le și îndeplinești cât de curând.

Zodia Taur

Faci niște drumuri ca să rezolvi niște probleme legate de casă, de familie sau de niște dificultăți medicale prin care treci în această perioadă. Este posibil să fie nevoie să obții și niște semnături pe anumite acte.

Zodia Gemeni

Îți descoperi un talent ascuns, pe care habar nu aveai nici măcar tu că îl ai. Ba mai mult decât atât, chiar reușești să îi impresionezi pe cei din jurul tău cu ceea ce reușești să realizezi în această zi.

Zodia Rac

Zodia Leu

Ai o stare de spirit foarte proastă și îți verși nervii pe cei din jurul tău, fiindcă ai impresia că încearcă să te facă să te simți prost atunci când îți oferă o mână de ajutor, dar este doar o apreciere eronată.

Zodia Fecioară

Petreci mai mult timp împreună cu prietenii tăi, fie la ei acasă, fie undeva în oraș. Depănați amintiri, mâncați ceva bun, râdeți și vă distrați până spre seară, când te retragi acasă, fiindcă oboseala își spune cuvântul.

Zodia Balanță

Te răzgândești într-o anumită privință legată de viața ta profesională. Nu mai ești atât de sigur/ă în legătură cu o direcție către care vrei să te îndrepți, așa că încerci să îți acorzi mai mult timp de gândire.

Zodia Scorpion

Ești atras/ă de o persoană abia intrată în viața ta, dar descoperi destul de rapid că nu sunteți atât de compatibili pe cât ți-ai fi dorit tu. Nu ai de ales decât să rupi această legătură înainte să fie prea târziu.

Zodia Săgetător

Descoperi un detaliu neașteptat legat de o persoană foarte apropiată, la care nu te-ai fi așteptat. Se schimbă total modul în care o percepi acum și ai nevoie de o perioadă de acomodare

Zodia Capricorn

Te gândești tot mai mult la viitorul tău și la planurile mărețe pe care ți le-ai făcut, dar începi să te întrebi dacă unele chiar merită să mai lupți pentru ele sau dacă a venit timpul să renunți la ele.

Zodia Vărsător

Te scot din sărite anumite persoane răutăcioase, care comentează pe la spatele prietenilor tăi. În cele din urmă, nu mai accepți să taci din gură și le dai o replică pe măsură.

Zodia Pești

Primești niște vești foarte bune pe plan financiar. Primești niște bani sau niște oferte care să îți aducă mai multe venituri într-o perioadă în care chiar îți trebuia acest lucru.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: