Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 17 martie. Gemenii au parte de provocări pe plan profesional

AstroRedacția: Horoscop 17 martie. Gemenii au parte de provocări pe plan profesional

AstroRedacția Horoscop 17 martie. Gemenii au parte de provocări pe plan profesional

Horoscop 17 martie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de duminică? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Ești foarte aproape de finalul unui proiect personal care ți-a consumat mult timp, bani și nervi în ultima vreme. Parcă nu îți vine să crezi că mai sunt atât de puține de făcut până când te vei bucura de rezultatul muncii tale.

Zodia Taur

Petreci multe ore la muncă sau pe teren, ori lucrând acasă. Este o zi extrem de aglomerată pe plan profesional, iar apoi apar și niște incertitudini pe plan financiar, după ce primești doar o parte din suma care trebuia să ajungă la tine.

Zodia Gemeni

Ai parte de ape învolburate în această zi. Apar noi provocări pe plan profesional, iar unii au impresia că pot cumpăra orice cu bani. Le vei demonstra că lucrurile nu stau chiar așa atunci când vine vorba despre tine.

Zodia Rac

Treci peste un test important, pentru că reușești să te concentrezi mai bine, nu te mai grăbești și analizezi foarte bine răspunsurile pe care trebuie să le dai. Poți să răsufli ușurat/ă apoi.

Zodia Leu

Din păcate, pot să apară niște probleme în legătură cu starea ta de sănătate, în legătură cu o încurcătură cu niște analize medicale pe care trebuie să le faci în perioada următoare sau legată de niște acte medicale.

Zodia Fecioară

Ești pus/ă în dificultate de decizia unei persoane dragi. Într-un fel, te bucuri sincer pentru ea, pe de altă parte, îți cam faci și griji pentru ceea ce o așteaptă mai departe, în viitorul apropiat.

Zodia Balanță

Te pun pe gânduri niște gesturi urâte făcute de o persoană de la locul de muncă sau de la școală, care începe să fie răutăcioasă cu tine în mod gratuit. Începi să te gândești la o soluție pentru această situație.

Zodia Scorpion

Îți vine o idee nouă de afacere, care să îți permită să te întreții mai bine pe viitor. Chiar dacă nu este ușor să pui totul pe picioare, simți că acum ești pe drumul cel bun.

Zodia Săgetător

Întâlnești o persoană nouă, cu care te înțelegi de minune din prima. Parcă vă știți de o viață întreagă, așa că petreceți destul de mult timp împreună,

Zodia Capricorn

Te vezi nevoit/ă să amâni un proiect important de pe plan profesional, fiindcă nu ai timpul necesar să duci totul la bun sfârșit. Chiar dacă asta înseamnă că pierzi niște bani, nu există altă variantă în acest moment.

Zodia Vărsător

Și tu te numeri printre zodiile care au parte de protecția divină și se bucură de o zi minunată. În cazul tău, norocul vine sub forma unor bani care îți intră în cont și de care începi deja să te bucuri.

Zodia Pești

Partenerul de viață sau o persoană foarte apropiată, din anturajul tău sau din familie, face niște gesturi care te scot foarte tare din sărite. Trebuie să îi explici clar acest lucru, înainte să îi faci reproșuri.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: