Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 25 septembrie. Capricornii pun mâna pe bani

AstroRedacția: Horoscop 25 septembrie. Capricornii pun mâna pe bani

AstroRedacția Horoscop 25 septembrie. Capricornii pun mâna pe bani

Horoscop 25 septembrie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de luni? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Ai de rezolvat o problemă personală urgentă, pe care ai amânat-o deja prea mult timp. Trebuie să scoți și niște bani frumoși din buzunar din această cauză, dar măcar scapi, în sfârșit, de grijă.

Zodia Taur

Apare un conflict cu o persoană la care nu te-ai fi așteptat. S-a dat drept prieten/ă cu tine, dar apoi a avut grijă să îți folosească slăbiciunile ca să te lovească pe la spate.

Zodia Gemeni

Primești o sumă mai mare de bani pe care o folosești ca să duci la bun sfârșit un proiect personal pe care l-ai plănuit de multă vreme pentru că nu ai avut fondurile necesare la dispoziție.

Zodia Rac

Ai un spirit de luptător/luptătoare, și nu te lași niciodată în fața obstacolelor. Este o zi în care trebuie să scoți toate armele de care dispui ca să le folosești împotriva celor care te critică dur.

Zodia Leu

Organizezi un eveniment important, pentru care ai nevoie de o mână de ajutor din partea prietenilor sau a celor din familie. Chiar dacă ai mult de muncă, rezultatul final te satisface pe deplin.

Zodia Fecioară

Vrei să redescoperi locuri din trecutul tău, de care te leagă foarte multe amintiri frumoase. Faci o călătorie atât fizică, cât și una spirituală, fiindcă ies la iveală sentimente de care credeai că ai uitat.

Zodia Balanță

Te trezești pus/ă în fața faptului împlinit într-o anumită privință, iar asta nu îți convine deloc. Ți se pare că persoana care a făcut acest lucru trebuia să țină cont și de sentimentele tale.

Zodia Scorpion

Este o perioadă cu suișuri și coborâșuri pe plan sentimental. Nativii care sunt într-o relație pot să aibă probleme provocate de lipsa de comunicare. Exprimă-ți clar sentimentele pentru ca persoana de lângă tine să știe cum să gestioneze situația.

Zodia Săgetător

Ai mare noroc pe plan financiar astăzi. Banii trag la tine, iar astrele îți oferă protecția divină din acest punct de vedere. Dai dovadă de generozitate și împarți bucuria ta și cu cei din jur.

Zodia Capricorn

Pui mâna pe niște banii care au apărut parcă din senin, tocmai când aveai cea mai mare nevoie de ei. Începi să îi folosești deja pentru cumpărături, dar și ca să ajuți niște persoane foarte apropiate, care au nevoie de sprijin financiar în această zi.

Zodia Vărsător

Te gândești tot mai serios să pornești un proiect pe cont propriu, pe care îl ai de multă vreme în plan. Însă, până acum nu ai avut nici fondurile necesare, nici suficient de mult timp ca să te ocupi de el.

Zodia Pești

Ești martor/ă la o scenă care îți lasă un gust amar, mai ales pentru că știi că nu ai nicio putere ca să poți rezolva această problemă. Uneori în viață nu putem să schimbăm oamenii așa cum ne-am dori dacă ei nu vor să o facă.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: