Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 29 martie. Zodia care are un înger păzitor. Va fi ferită de toate problemele

AstroRedacția: Horoscop 29 martie. Zodia care are un înger păzitor. Va fi ferită de toate problemele

Horoscop 29 martie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de vineri? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Faci niște investiții pe plan personal la care visai de ceva vreme. Ți-ai făcut un plan foarte clar și foarte bine pus la punct. Chiar dacă ai cheltuit destul de mult acum, în viitorul apropiat vei vedea rezultatele finale.

Zodia Taur

Treci prin momente grele din cauza unor probleme de sănătate. Te-ai încăpățânat prea multă vreme și ai refuzat să asculți de sfaturile celorlalți, iar acum suporți consecințele acțiunilor tale.

Zodia Gemeni

Ai cam rămas în urmă cu niște proiecte legate de muncă sau de școală, iar acum încerci să recuperezi ceea ce nu ai reușit să faci până acum. Ai parte și de sprijin din partea colegilor și a prietenilor tăi.

Zodia Rac

Te ocupi mai mult de tot ceea ce ține de casă și de gospodărie. Chiar dacă resimți oboseala spre seară, măcar ai satisfacția că ai bifat mai multe lucruri de pe listă decât te așteptai inițial.

Zodia Leu

Apar niște probleme pe plan financiar, dar nu renunți atât de ușor. Începi imediat să analizezi situația și să găsești niște soluții potrivite pentru această zi. Totul se rezolvă într-un final.

Zodia Fecioară

Ies la iveală niște talente pe care nici măcar nu bănuiai că le ai. S-ar putea să atragi atenția unor persoane importante, care vor să îți propună o colaborare. Mare atenție, să nu fie o capcană, de fapt.

Zodia Balanță

Ești zodia care are un adevărat înger păzitor în această zi, pentru că reușești să scapi de niște probleme destul de mari. Vei fi protejat/ă de necazuri, iar norocul îți iese în cale.

Zodia Scorpion

Simți că meriți să primești lucruri mai bune din partea anumitor persoane din viața ta. Te-ai săturat să te tot lupți pentru atenția lor, așa că ai luat decizia de a le elimina din anturajul tău.

Zodia Săgetător

Te gândești să începi niște ședințe de terapie sau să găsești o persoană cu care să poți discuta liber despre trăirile și sentimentele tale. Dacă nu reușești, te gândești la alte variante bune pentru sănătatea ta mentală.

Zodia Capricorn

Simți că este prea multă presiune pusă pe umerii tăi din partea celor apropiați din punct de vedere financiar. Măcar odată ți-ai dori să nu îți mai ceară toată lumea bani sau să te întrebe dacă îți este greu să îi ajuți și pe ceilalți.

Zodia Vărsător

Visezi cu ochii deschiși la o călătorie, într-un loc complet nou. Te-ai săturat de rutina de zi cu zi, iar acum simți nevoia să petreci mai mult timp pe cont propriu și să îți lărgești orizonturile.

Zodia Pești

Ești ușor de impresionat în această zi, dar trebuie să analizezi totul cu multă atenție, pentru că anumite persoane s-ar putea să profite de starea ta și să îți bage în minte niște idei care nu sunt benefice pentru tine.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: