Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 5 decembrie. Fecioarele primesc banii datorați de cunoștințe

AstroRedacția: Horoscop 5 decembrie. Fecioarele primesc banii datorați de cunoștințe

Horoscop 5 decembrie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de marți? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Nu ai avut parte de cele mai liniștite zile în ultima perioadă, dar acum încep ușor-ușor să se liniștească apele și pentru tine. Mai mult decât atât, îți amintești cât de multe lucruri frumoase ai în viața ta, de care trebuie să te bucuri.

Zodia Taur

Din păcate, lucrurile nu stau chiar atât de bine pe plan personal. Există riscul să apară niște conflicte în relația de cuplu sau în cea de familie. Dacă nu tratezi cu suficientă atenție situația, este posibil să spui niște vorbe pe care să le regreți apoi.

Zodia Gemeni

Reușești să îți îndeplinești un vis mai vechi și care ți s-a părut imposibil pentru o vreme, fiindcă este și unul destul de costisitor. Cu toate acestea, parcă îți ies lucrurile exact cum ți-ai dorit și simți că ai un înger păzitor.

Zodia Rac

Te bucuri pentru că ai în viața ta niște persoane cu care poți să împarți și bunele și relele. Niște momente mai grele din ultima perioadă te-au făcut să îi apreciezi mult mai mult pe acești oameni și să le spui asta mai des.

Zodia Leu

Ești înconjurat cu iubire de cei dragi din familie, precum și de către prietenii apropiați. Ei îți dau energia necesară de care aveai atât de multă nevoie în această zi, precum și sprijinul moral pe care ți-l doreai.

Zodia Fecioară

Primești niște bani pe care ți datora o cunoștință sau cineva din anturajul tău apropiat. Nu este vorba despre o sumă foarte mare, dar a picat la fix, fiindcă aveai mare nevoie de ea în aceste momente.

Zodia Balanță

Ai niște treburi neterminate de rezolvat, dar îți dai seama rapid că nu trebuie să te panichezi, pentru că poți face restul și în ziua următoare. Concentrează-te pe ceea ce ai de făcut în ordinea priorităților.

Zodia Scorpion

Reușești să pui mâna pe niște obiecte care sunt foarte scumpe de obicei, dar tu scapi basma curată cu niște sume cu mult mai mici. Această „afacere” atât de convenabilă îți aduce zâmbetul pe buze în această zi.

Zodia Săgetător

Trebuie să te comporți precum polițistul cel rău cu persoanele din jurul tău, altfel toată situația o ia razna. Parcă nimeni nu te mai ascultă și totul riscă să devină un haos dacă nu iei de urgență măsuri drastice.

Zodia Capricorn

Înveți lecția generozității în această zi în care împarți din ceea ce ai cu persoanele din jurul tău. Fericirea pe care le-o aduce gestul tău pe chip este una cu adevărat neprețuită.

Zodia Vărsător

Faci niște gesturi mici și frumoase, dar care înseamnă foarte mult pentru persoanele din jurul tău. Reușești să le faci viața mult mai ușoară într-un mod foarte simplu.

Zodia Pești

Cineva te copleșește cu gesturi romantice, dar nu ești interesat/ă de o relație amoroasă cu această persoană. Mai degrabă preferi să rămâneți într-o relație de pură prietenie.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: