Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 6 februarie. Vărsătorii trebuie să fie atenți la prietenii falși

AstroRedacția: Horoscop 6 februarie. Vărsătorii trebuie să fie atenți la prietenii falși

Care este cumpăna vieții tale în funcție de zodie? Toți nativii trebuie să știe

Horoscop 6 februarie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de marți? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Ai parte de distracție alături de cele mai dragi persoane din familie, dar și împreună cu prietenii apropiați. Scoți bani din buzunar cu această ocazie, dar nu regreți deloc.

Zodia Taur

Ai parte de o zi excepțională pe plan profesional. Intrasei într-o dispoziție melancolică, poate chiar tristă în ultima vreme, iar acum simți că ți s-a ridicat din nou moralul.

Zodia Gemeni

Te stresează un deadline pe care simți că nu reușești să îl respecți. Din fericire, te ambiționezi și te concentrezi pe ceea ce ai de făcut, iar prietenii îți sar în ajutor. Reușești să te încadrezi la limită cu tot ce aveai de făcut.

Zodia Rac

Aștepți niște răspunsuri de ceva vreme, fie în legătură cu niște bani, fie în legătură cu niște studii pe care le urmezi sau cu niște note de la examene. Din fericire, veștile sunt bune, dar vin mai pe seară.

Zodia Leu

Cupidon și-a lansat săgețile în direcția acestui nativ. Unii vor descoperi marea dragoste chiar sub nasul lor, în timp ce alți nativi încep să privească partenerul de viață cu alți ochi, să simtă iar fluturii în stomac de la începutul relației.

Zodia Fecioară

Te-ai săturat de șefii sau de colegii care nu te respectă așa cum ar trebui. Pui piciorul în prag, explici problema într-un mod concis și cât se poate de clar, ca să nu lași loc de interpretări.

Zodia Balanță

Cineva încearcă în mod intenționat să te calce pe coadă și să provoace un conflict public, ca să iasă bine în fața unor persoane importante. Și-a propus să joace perfect rolul de victimă, dar știi exact cum să îi strici planurile.

Zodia Scorpion

Pleci la drum ca să te revezi cu niște persoane la care ții foarte mult. Nu vă vedeți atât de des pe cât ți-ai dori tu, așa că profiți de fiecare secundă pe care o petreceți împreună în această zi.

Zodia Săgetător

Ai parte de o zi plină de adrenalină. Tensiunea este la cote maxime, dar reușești să dai și randament, exact așa cum ți-ai propus la primele ore ale dimineții.

Zodia Capricorn

Le demonstrezi celor care nu credeau în tine că poți să realizezi lucruri mărețe, chiar și fără sprijinul lor. Ai suficientă încredere în tine încât să mergi mai departe cu fruntea sus.

Zodia Vărsător

Mare atenție la prietenii lingușitori! Vor încerca să profite de tine în această zi și îți vor picura vorbe mieroase în ureche, dar intențiile lor reale sunt cât se poate de otrăvite.

Zodia Pești

Te dezamăgește atitudinea unor persoane în care ai avut încredere, fiindcă realizezi că te-au păcălit și că bunăvoința lor era doar una de fațadă. Trebuie să le excluzi din viața ta cât de curând posibil.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: