Redactia.ro
Home » Știri » Atac armat în Alabama. Cel puțin 4 oameni au murit, după ce mai mulţi indivizi au tras asupra unui grup de persoane

Atac armat în Alabama. Cel puțin 4 oameni au murit, după ce mai mulţi indivizi au tras asupra unui grup de persoane

Clipe de groază în Alabama, SUA! Patru morți și zeci de răniți după ce mai mulți bărbați au început să tragă asupra unui grup. Poliția nu a reușit nici până acum să-i identifice pe atacatori. 

Atac armat în Alabama

Cel puțin patru persoane au murit, iar alte zeci au fost rănite într-un atac armat în masă în Birmingham, Alabama, transmite CNN. 

Focurile de armă trase de mai mulţi atacatori au avut loc sâmbătă seara, 21 septembrie. Puțin după ora 23:00, „mai mulți indivizi au tras focuri de armă asupra unui grup de persoane”.

„Credem că mai mulţi trăgători au deschis focul de mai multe ori asupra unui grup de persoane”, a declarat duminică presei locale agentul de poliţie Truman Fitzgerald.

Poliția încă nu a prins atacatorii

Doi bărbaţi şi o femeie au fost găsiţi morţi pe un trotuar, iar o a patra victimă lovită de gloanţe a decedat la spital, a afirmat el. Dintre zecile de răniţi, patru sunt în stare gravă.

Zona a fost izolată de pompieri și criminaliști! Poliţia nu a arestat încă niciun suspect după incident şi cere populaţiei să furnizeze orice informaţii care i-ar putea ajuta pe anchetatori.

În prezent, Poliția investighează dacă au existat „mai multe atacuri armate”. „Fiți siguri că vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că descoperim, identificăm și prindem pe oricine este responsabil”, au transmis autoritățile.

Foto: Twitter

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: