Redactia.ro
Home » Știri » Atac în Germania! O mașină a izbit cu viteză un grup de pietoni într-o zonă pietonală din Trier

Atac în Germania! O mașină a izbit cu viteză un grup de pietoni într-o zonă pietonală din Trier

GALERIE FOTO (3)

Cel puțin două persoane au murit și alte câteva au fost rănite după ce au fost lovite de o mașină într-o zonă pietonală din Trier, Germania. Șoferul mașinii a fost reținut de polițiști.

 

Atac în Germania

Poliția din orașul german Trier a anunțat că cel puțin două persoane au murit și cel puțin 15 au fost rănite după ce au fost lovite de o mașină, deși circulau pe o zonă destinată pietonilor. printre victime se numără și copii. Șoferul mașinii a fost reținut de autorități.

Câteva persoane sunt rănite, după ce au fost lovite de o mașină în zona pietonală în #Trier. Vă rugăm să evitați zona, poliția se află la fața locului împreună cu alte servicii de urgență” – a anunțat Poliția din Trier într-un mesaj pe Twitter.

Șoferul mașinii, un Range Rover argintiu, este cetățean german și are 51 de ani, a anunțat poliția într-o conferință de presă care a avut loc astăzi.Deocamdată nu se știe dacă este vorba despre un accident sau despre o acțiune teroristă.

Detaliile producerii incidentului nu au fost stabilite, însă, un purtător de cuvânt al poliției a declarat pentru agenția DPA că șoferul mașinii a fost reținut.„Sunt mai mulți pietoni răniți, care au fost loviți de mașină. Mașina e blocată, șoferul a fost reținut”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Mai mulți martori au fost prezenți în momentul incidentului. La întreaga scenă au asistat și mai mulți români.Sunt șocată. Mă aflam la șantier, în orașul Trier, și 10 minute mai târziu cineva a intrat cu mașina în oameni. Noi am fost exact acolo cu câteva minute înainte. Sunt morți și răniți” , a scris un utilizator pe Twitter.

Toate magazinele din zonă au fost închise, iar oamenii sunt în stare de șoc după incident. Mai mulți martori la scenele violente au văzut momentul în care mașina i-a izbit cu putere pe pietoni.

O școală în care se desfășurau cursuri în momentul impactului și-a închis porțile, iar părinții copiiilor au fost anunțați să vină să își ia copiii, deoarece nu sunt in siguranță.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: