Redactia.ro
Home » Știri » Atac mafiot la Iași. O mașină a fost incendiată și s-a făcut scrum

Atac mafiot la Iași. O mașină a fost incendiată și s-a făcut scrum

Atac mafiot la Iași.

Un incident șocant a avut loc recent în Iași, unde o mașină aparținând unei firme de pază a fost ținta unui atac violent în stil mafiot. Imaginile captate de camerele de supraveghere și difuzate de Antena 3 CNN arată momentul terifiant în care un individ, îmbrăcat într-un hanorac de culoare deschisă cu glugă, a dat foc vehiculului folosind o sticlă incendiară.

Incidentul a avut loc în parcarea unui bloc din cartierul Nicolina II din Iași. Înregistrările video ilustrează cu claritate cum individul aruncă cu precizie o sticlă incendiară asupra mașinii de pază, provocând instantaneu o explozie de flăcări în partea superioară a vehiculului.

Atac mafiot la Iași. Imagini terifiante

Autovehiculul a fost rapid cuprins de flăcări uriașe, iar la un moment dat, bateria mașinii a explodat, adăugând un element suplimentar de pericol și panică în zonă. Localnicii, martori la această scenă șocantă, au sunat imediat la numărul de urgență 112, iar pompierii au intervenit rapid pentru a lichida incendiul și a preveni răspândirea acestuia la alte mașini sau clădiri din apropiere.

O mașină a fost incendiată și s-a făcut scrum

Momentul exploziei bateriei a fost surprins și de un martor ocular care a realizat o filmare cu telefonul de la fața locului. Această secvență uluitoare a adăugat un nivel suplimentar de dramatism întregului incident.

Până în prezent, poliția desfășoară anchete pentru a identifica și localiza individul responsabil de atacul asupra mașinii de pază. Autoritățile încearcă să afle motivația din spatele acestui gest violent și să aducă pe cineva în fața justiției pentru distrugerea intenționată a proprietății.

Atacul asupra unei mașini de pază ridică întrebări serioase cu privire la securitatea în zonă și la posibile conflicte sau amenințări la adresa firmei respective. Comunitatea și autoritățile locale sunt acum atente la evoluția investigației și așteaptă cu nerăbdare clarificări cu privire la acest incident șocant.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: