Redactia.ro
Home » Știri » Atac sângeros în Ilfov! Un tânăr și-a ucis fosta soacră. Socrul, la un pas să își piardă și el viața

Atac sângeros în Ilfov! Un tânăr și-a ucis fosta soacră. Socrul, la un pas să își piardă și el viața

GALERIE FOTO (2) Atac sângeros în Ilfov! Un tânăr și-a ucis fosta soacră. Socrul, la un pas să își piardă și el viața

Un atac sângeros a avut loc în Ilfov! Un tânăr este acuzat că și-a ucis fosta soacră, iar pe fostul lui socru l-a băgat în spital cu răni grave. Iată ce s-ar fi întâmplat.

Atac sângeros în Ilfov! Un tânăr și-a ucis fosta soacră. Socrul, la un pas să își piardă și el viața

Cei doi soți, de 50 și 52 de ani, au fost înjunghiați în casa lor, în Ciorogârla, Ilfov. Fiul lor, care e minor, i-a descoperit într-o baltă de sânge. Speriat, el a sunat la 112. La fața locului au ajuns un echipaj de poliție din Bragadiru și două echipaje de ambulanță și au încercat să salveze victimele. Din nefericire, femeia în vârstă de 50 de ani a decedat, iar soțul ei a fost dus la spital.

Atacatorul este un fost iubit al fiicei victimelor, potrivit unor surse Digi24. Tânărul, în vârstă de 37 de ani, a fugit după ce a comis faptele. Un vecin a rămas de-a dreptul șocat când a auzit ce s-a întâmplat.

„Era un băiat cuminte, a lucrat cu mine pe şantier. Nu ştiu ce a fost în capul lui”, a declarat un vecin, conform Antena 3 CNN.

Atac sângeros în Ilfov! Un tânăr și-a ucis fosta soacră. Socrul, la un pas să își piardă și el viața
Doi soți au fost înjunghiați în propria lor casă, în Ciorogârla. Foto: Captură Digi24

„La data de 5 martie a.c.în jurul orei 18:54, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către fiul victimelor, cu privire la faptul că, părinții săi au fost agresați fizic, prin înjunghiere, de către un bărbat. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Bragadiru pentru efectuarea activităților din competență, în cauză constatând că cele sesizate se confirmă și că persoana bănuită de comiterea faptelor nu se mai afla la adresa respectivă”.

„De asemenea, la fața locului s-au deplasat și două echipaje medicale, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare au declarat decesul femeii, în vârstă de 50 de ani, iar pe bărbatul, în vârstă de 52 de ani, l-au transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov.

Principalul suspect a fost găsit, în cele din urmă, la el acasă. Polițiștii l-au reținut. Nu se știe, momentan, mai multe informații și ce anume l-ar fi împins pe suspect să facă asta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: