Redactia.ro
Home » Știri » Atentat în Germania. Mărturia șocantă a unui supraviețuitor al atacului terorist din Hanau

Atentat în Germania. Mărturia șocantă a unui supraviețuitor al atacului terorist din Hanau

GALERIE FOTO (2) Atentat în Germania. Mărturia șocantă a unui supraviețuitor al atacului terorist din Hanau

Atentat în Germania. Mărturia șocantă a unui supraviețuitor al atacului terorist din Hanau. În urma atacului de miercuri seara din Hanau, au murit nouă persoane. Unul dintre supraviețuitori a făcut mărturisiri cutremurătoare despre momentele în care ucigașul a intrat în restaurant și a împușcat orice persoană i-a ieșit în cale.

Atentat în Germania. Mărturia șocantă a unui supraviețuitor al atacului terorist din Hanau

Miercuri seara, a avut un atac armat în orașul Hanau din Germania, în urma căruia nouă persoane au murit, printre care și un român.

După patul de spital, Muhammed, unul dintre supraviețuitorii atacului a povestit momentul în care atacatorul Tobias Rathjen a intrat în localul în care lua masa împreună cu prietenii săi și a început să tragă asupra lor.

Inițial am auzit cinci sau șase focuri de armă, după care l-am văzut intrând în local. Luam cu toții masa în momentul în care a intrat. Eram 10-12 persoane. Trei sau patru persoane au supraviețuit. Eu am fost unul dintre cei care au scăpat”, le-a spus Muhammed jurnaliștilor.

Toți prietenii i-au fost uciși

Muhammad a fost împușcat în umăr, dar toți prietenii i-au fost ucisi chiar în fața lui.

A intrat printr-o parte a localului și i-a ucis pe toți. A venit mai apoi în zona unde ne aflam noi. Trăgea direct spre capul tuturor. S-a aplecat și a început să tragă în direcția noastră. M-am lipit de un perete și am încercat să mă ascund, dar m-a împușcat în umăr. Am căzut peste cineva. Altă persoană s-a întins peste mine și altcineva peste. Persoana de sub mine avea o gaură în gât. I-am spus că este împușcat și mi-a zis: „Frate, nu îmi mai simt limba. Nu pot să respir!”. Atacatorul trăgea în timp ce striga la noi să ne spunem ultima rugăciune”, este mărturia cutremărătoare a tânărului supraviețuitor.

Român ucis în atacul din Germania

Printre victime se numără și un cetățean român, în vârstă de 23 de ani. Ministerul Afacerilor Externe a primit confirmarea morții acestuia.

„Ministerul Afacerilor Externe informează, cu regret, că autorităţile germane au confirmat, cu puţin timp în urmă, că un cetăţean român se numără printre victime”, a transmis MAE.

Tânărul ucis în atacul din Germania era din Giurgiu și a plecat în urmă cu opt ani împreună cu părinții săi în Germania. Vili Viorel Păun era nepotul primarului din comuna Singureni. Potrivit unor surse, tânărul ieșea din magazin când atacatorul l-a împușcat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: