Redactia.ro
Home » Sport » Atmosferă incredibilă! 10.000 de fani au sărbătorit alături de Ștefan Radu

Atmosferă incredibilă! 10.000 de fani au sărbătorit alături de Ștefan Radu

Lazio, Serie A, teste coronavirus

Atmosferă incredibilă. Peste 10.000 de fani au mers la Formello, baza celor de la Lazio să sărbătorească alături de jucători câștigarea Supercupei Italiei.

 

Românul lui Lazio, Ștefan Radu a fost impresionat de atmosfera făcută de suporteri.

„Entuziasmul din jurul echipei este unul incredibil. Mi s-a făcut pielea de găină când am ieșit pe teren. Sperăm să le oferim mai multe succese fanilor, care merită Asta. Este mult entuziasm, dar devine dificil pentru că acum toată lumea vrea să bată o echipă mare precum Lazio. Avem calitatea necesară să facem un salt decisiv”, a declarat Radu Ștefan, citat de site-ul oficial al clubului.

Lazio a câştigat Supercupa Italiei, după ce a trecut de Juventus, scor 3-1. Meciul s-a jucat la Ryadh în Arabia Saudită. Echipa lui Simone Inzaghi a obţinut a doua victorie în faţa campioanei Italiei, într-o lună. Pentru Lazio este a cincea Supercupa a Italiei, după cele cucerite în 1998, 2000, 2009 şi 2017. Ştefan Radu a luat trofeul cu Lazio în 2009, 2017 şi 2019.

Ștefan Radu, în echipa deceniului la Lazio

Românul a cucerit al șaptelea trofeu în tricoul celor de la Lazio. Fanii au ales cea mai bună echipă a lui Lazio din acest deceniu, iar Ştefan Radu nu a fost uitat. Acesta se regăseşte în
în primul „11”. Pe lângă fundaşul român, în echipa deceniului se mai găsesc încă cinci fotbaliști care îmbracă tricoul lui Lazio și în prezent: Francesco Acerbi, Lucas Leiva, Sergej Milinkovic-Savic, Ciro Immobile și Luis Alberto.

Citeşte şi: Petrescu a pus ochii pe Budescu și Alibec! Îi vrea la CFR Cluj