Redactia.ro
Home » Sport » Petrescu a pus ochii pe Budescu și Alibec! Îi vrea la CFR Cluj

Petrescu a pus ochii pe Budescu și Alibec! Îi vrea la CFR Cluj

Petrescu a pus ochii pe Budescu și Alibec

Dan Petrescu a pus ochii pe Budescu și Alibec. Antrenorul campioanei a declarat că își dorește să-i antreneze cât mai repede pe cei doi fotbaliști ai Astrei Giurgiu.

Dan Petrescu a declarat într-un interviu acordat celor de la TV Digi Sport, că va face toate demersurile ca Denis Alibec și Constantin Budescu să ajungă în Gruia.

„Normal, aș vrea să-i antrenez pe Budescu și Alibec. De ce nu? Acum, nu știu dacă ne înțelegem. Adică, cei doi trebuie să înțeleagă ce vreau eu de la ei și eu să știu ce vor de la mine. De fapt, trebuie ca ei să se adapteze mai mult la mine decât eu la ei”, a spus Petrescu, potrivit TV Digi Sport.

Mai mulți jucători de la giurgiuveni vor să plece în pauza competițională. Aceștia sunt nemulțumiți de situația financiară de la echipă. Alibec i-a cerut chiar în urmă cu aproape două săptămâni patronului Ioan Niculae să-l lase să plece. În acest moment cota de piață a lui Alibec este de 1.500.000 €, în timp ce colegul său valorează 4.000.000 €.

Tamaș se gândește să o părăsească pe Astra

Gabi Tamaş se gândește dacă va mai continua la Astra. Este nemulțumit din cauza problemelor prin care trece clubul. Și în vestiar au fost discuții destul de aprinse, deoarece patronul Ioan Niculae nu și-a onorat promisiunile. S-a pus inclusiv problema neprezentării la meciuri, dar până la urmă s-a hotărât să se termine competiţia, iar dacă nu-şi primesc banii, fotbaliştii să nu se prezinte la reunire. Asta în condițiile în care Astra a obținut 8 vitorii la rând. Reunirea va avea loc pe 6 ianuarie.

Citește și: Cristiano Ronaldo a strălucit la propriu! S-a afișat cu accesorii de 750.000 de euro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: