Redactia.ro
Home » Monden » Atunci și acum! Dana Săvuică a pozat fără haine! Fostul manechin a refăcut coperta Playboy

Atunci și acum! Dana Săvuică a pozat fără haine! Fostul manechin a refăcut coperta Playboy

GALERIE FOTO (10)

Dana Săvuică a refăcut la cei 50 ani coperta Playboy. A pozat fără haine și fără inhibiții pentru celebra revistă care i-a reamintit ședința foto pe care a făcut-o la 29 de ani, pe 21 octombrie 1999. Dana Săvuică este cunoscută în istoria mondenă locală drept prima vedetă din țară care a apărut pe coperta Playboy, atunci când s-a lansat și în România.

Dana Săvuică a refăcut coperta Playboy

Dana Săvuică s-a dezbrăcat de haine, dar și de inhibiții și a refăcut, la vârsta de 50 ani, coperta Playboy. Dana Săvuică a fost prima vedetă din țară care a avut parte de o ședință foto pentru celebra revistă, atunci când s-a lansat în România. Ea avea 29 de ani pe 21 octombrie 1999, atunci când s-a lăsat pozată nud, informează okmagazine.

Pentru a reface pictorialul, Dana Săvuică a fost provocată de emisiunea ”La Măruță.” Dana Săvuică a catalogat ședința foto actuală precum un remake, dar nu unul la fel de perfect ca cel de acum 21 de ani.

”Este un remake, dar nu unul perfect, prin care ne-am amintit ce s-a petrecut pe 21 octombrie 1999, pe când eu aveam 29 de ani şi mă bucurăm de gloria de top model. Pentru mine, acea apariţie în Playboy a însemnat încununarea carierei şi retragerea mea de pe podium prin pictorialul intitulat Model fără haine“, a spus  Dana Săvuică.

De ce a pozat Dana Săvuică pentru revista Playboy

Dana Săvuică a explicat ce a însemnat pentru ea pozarea nud în revista Playboy. Dana Săvuică a descris momentul ca pe un omagiu adus feminității, eleganței și senzualității. Ea spune, de altfel, că nu regretă faptul că a pozat goală pentru celebra revistă, mai ales că ”le-am spus că vreau să pozez aratând totul, dar să nu se vadă nimic.”

”Pentru mine, acel moment a însemnat, pe lânga omagiul adus feminitaţii, eleganţei şi senzualitaţii, amprenta şi semnătura mea asupra showbiz-ului românesc. Eram validată drept una dintre cele mai frumoase femei din România. Nu am regretat niciodată momentul acela, pentru că nu pot spune că m-am dezgolit de tot. Eu le-am spus că vreau să pozez aratând totul, dar să nu se vadă nimic. Am dorit să fac această şedinţa foto în spiritul primei coperte Playboy, ce a avut-o că protagonista pe Marilyn Monroe. Mi-am dorit un pictorial artistic, voiam să pun în evidenţa feminitatea unei femei, nu vulgaritatea. Am stat o saptamâna la Chicago pentru realizarea lui şi am cunoscut-o pe Christie Hefner, fiica fondatorului Playboy, Hugh Hefner”, a mai adăugat Dana Săvuică.

Dana Săvuică este prima româncă care a apărut în revista Playboy. Nume celebre care s-au mai lăsat fotografiate sunt: Loredana Groza, Nicoleta Luciu, Andreea Mantea, Andreea Bănică, Bianca Drăgușanu, Oana Zăvoranu, Andreea Antonescu, Andreea Raicu, Laura Cosoi, Anamaria Prodan, Loredana Chivu, Jojo.

Pentru a poza în revista Playboy, vedetele primeau mii de euro, iar unele…chiar niciun ban. Cea mai mare sumă a primit-o Andreea Antonescu, care în 2001, atunci când a împlinit 18 ani și a devenit majoră, ar fi fost plătiă cu 30.000 de euro. Iar alte vedete, precum Loredana Groza sau Andreea Bănică au acceptat pentru 10.000 de euro.