Redactia.ro
Home » Știri » Zina Dumitrescu a murit!

Zina Dumitrescu a murit!

În ultima perioadă, veştile că Zina Dumitrescu se simte din ce în ce mai rău păreau că nu se mai opresc. Astăzi, 28 martie, Spynews.ro anunţă în exclusivitate că Zina Dumitrescu s-a stins din viaţă.

Zina Dumitrescu a murit la vârsta de 82 de ani, la 15:10, pe 28 martie 2019.

Citeste aici ultimul interviu cu Zina Dumitrescu: Zina Dumitrescu a dezvăluit cele mai bine păstrate secrete din viața sa

Zina Dumitrescu a murit – Catalin Botezatu, devastat

„Este o veste tristă, am aflat acum zece minute, mi s-a spus că nu a murit, că încă erau la spital, o resuscitau. Nu cred aşa ceva!

A fost unul din oamenii care i-a făcut viaţa mai frumoasă (n.r. Ioan Casian). Poate că noi nu am fost tot timpul acolo, poate că am fost prea puţin, acum e destul de delicat, nu ştiu, iertaţi-mă, nu ştiu ce să vă mai spun”, a spus Cătălin Botezatu citat de spynews.ro.

Pe 8 februarie 2019. Zina Dumitrescu a fost dusă de urgenţă la spital, iar veştile despre creatoarea de modă nu sunt deloc bune

Patronul azilului în care locuieşte cea supranumită „mama Zina” spune că aceasta a fost dusă cu salvarea la spitalul Elias.

A venit salvarea, a fost adusă la spitalul Elias, unde a fost investigată și i-a fost dat un tratament. Nu se simțea bine, avea tot timpul grețuri, vomita foarte des, nu mânca în continuare, nu mănâncă nici acum”, a declarat Ioan Casian, potrivit unei emisiuni Tv.

Din investigațiile realizate reiese faptul că tot ce se întâmplă cu Zina Dumitrescu este pe baza depresiei, iar prezența fiului ei, nu a ajutat-o sub nicio formă.

Suntem tot timpul lângă dânsa și la concluzia asta am ajuns acum, facem tot ce este posibil să îi schimbăm starea și gândurile și felul de a comunica cu noi, în continuare.

Nu știm exact ce gândește. Doctorița a spus că este pe baza depresiei tot comportamentul.

Starea dânsei și felul ei de a pune problema a fost în continuare identic, nu a ajutat-o cu nimic prezența fiului dânsei.

Din contră, nu dorește să mănânce, are stări de vomă tot timpul…

A venit și mult prea târziu băiatul și prezența lui nu a determinat-o pe dânsa să-și schimbe comportamentul, gândurile… A renunțat să mai lupte cu viața„, a mai spus el.

Zina Dumitrescu locuieşte într-un azil de ani de zile

Zina Dumitrescu a fost internată, în 2014, de fiul ei Cătălin, într-un azil de bătrâni, unde acesta plătește lunar 2.500 de lei pentru întreținere.

Conform informaţiilor din presa mondenă, fiul creatoarei de modă nu o mai vizitează de ceva vreme.

Dana Săvuică a vizitat-o pe Zina Dumitrescu la azil înainte de Crăciun.

”Am fost, nu ajung atât de des pe cât mi-aș dori. Am fost recent, înainte de Crăciun, i-am făcut toate analizele de la A la Z și ne-am bucurat că este sănătoasă și în putere. Se bucură de fiecare dată când ne vedem.

Ne bucurăm să vedem că este îngrijită bine și că arată bine. Noi încercăm să-i dăm afecțiunea de care are nevoie”, a declarat Dana Săvuică, conform Revista VIVA!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: