Redactia.ro
Home » Stil de viață » Au adoptat patru copii, dar după câteva luni numărul acestora s-a dublat. Cum a fost posibil

Au adoptat patru copii, dar după câteva luni numărul acestora s-a dublat. Cum a fost posibil

GALERIE FOTO (8) Au adoptat patru copii, dar după câteva luni numărul acestora s-a dublat

Au adoptat patru copii, dar după câteva luni numărul acestora s-a dublat. O familie tânără din Pennsylvania au avut parte de surpriza vieții. Au decis să adopte patru copii, dar nouă luni mai târziu, numărul acestora s-a dublat. Povestea celor doi părinți a devenit virală în întreaga lume.

Au adoptat patru copii, dar după câteva luni numărul acestora s-a dublat. Cum a fost posibil

Au adoptat patru copii, dar după câteva luni numărul acestora s-a dublat. Multe familii care își doresc să aibă o familie numeroasă, iar cu această ocazie încearcă să adopte copii pentru a le reda o viață frumoasă. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul unei familii din Reading, Pennsylvania. Maxine Young și soțul său Jacob Young s-au căsătorit în urmă cu cinci ani, și au vrut imediat să aibă copii. Astfel Maxine și-a dorit foarte mult să adopte copii, așa că a început demersul pentru a adopta doi copii. Însă, aceasta a primit un telefon în care a fost întrebată dacă poate primi trei frați pentru a-i crește împreună cu soțul său. Fără să stea pe gânduri, tânăra a acceptat, dar fără să vorbească cu Jacob despre acest lucru. Deși părea copleșitor, Maxine își dorea să crească mulți copii.

Povestea nu s-a terminat aici. Nu a trecut mult timp până când cei doi au primit încă un apel pentru a primi al patrulea frate din familie, și anume o soră mică. Maxine s-a simțit foarte apropiată de micuța Elliot și a fost extrem de bucuroasă că a primit-o în familia lor. Ulterior, în 2018, Maxine a adus pe lume primul ei copil pe cale naturală, ajungând la șapte membri în familie. După un timp, Maxine și Jacob au fost șocați după ce au primit o veste halucinantă.

Cei patru fratiori adoptati de Maxine si Jacob

Maxine a rămas însărcinată cu cvadrupleți

La câteva luni după ce procesul de adopție pentru cei patru frați s-a finalizat, Jacob și Maxine au aflat că vor mai avea patru copii. Maxine urma să aducă pe lume cvadrupleți. De parcă nu erau de ajuns cei cinci copii pe care îi avea acasă, tânăra avea să aibă în câteva luni 9 copii. Deși medicii au fost sceptici în legătură cu sănătatea unuia dintre bebeluși, cei patru au venit pe lume perfect sănătoși la începutul anului trecut. Tânăra a adus pe lume trei băieți și o fetiță. Atât Maxine, cât și Jacob și-au dorit o familie numeroasă, iar acest lucru a fost o binecuvântare pentru ei. „Cred că inițial, am vrut cel puțin patru. După ce am adoptat copiii, am știut că vom avea alt bebeluș care să ne completeze familia. Însă s-a întâmplat să fim extrem de binecuvântați cu încă patru”, a spus fericită Maxine.

Nouă copii înseamnă o adevărată provocare pentru doi tineri, dar acest lucru este și un avantaj. A avea 9 copii este câteodată provocator, dar mai mult decât această lupta, contează dragostea imensă care vine partea copiilor„, a mai spus Maxine. Jacob și soția sa sunt fericiți pentru că toți copiii se înteleg foarte bine între ei, iar cei își fac timp pentru a-i îngrii cum se cuvine pe toți. „Ne place să fim părinți, ne iubim copiii, așa că suntem fericiți să fim alături de ei tot timpul”, au declarat cei doi părinți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: