Redactia.ro
Home » Monden » Au apărut primele acuzații după înmormântarea Ronei Hartner. Sora artistei nu s-a mai abținut și a dat cu fostul soț de pământ: ”Scopul lui e să o îndepărteze”

Au apărut primele acuzații după înmormântarea Ronei Hartner. Sora artistei nu s-a mai abținut și a dat cu fostul soț de pământ: ”Scopul lui e să o îndepărteze”

Cimitirul Bellu catolic a devenit locul ultimului adio pentru regretata actriță și cântăreață Rona Hartner, care a fost înmormântată cu puțin timp în urmă, așa cum și-a dorit, lângă strămoșii săi și tatăl său. Familia și prietenii, împreună cu o mulțime de oameni care au iubit-o, au fost prezenți pentru a-i aduce un omagiu vedetei.

Printre cei prezenți la înmormântare s-a numărat și fostul soț al Ronei, Rocco Sedano, tatăl fiicei sale. Acesta a venit special la București pentru a-și lua rămas bun de la fosta sa soție. Sora mai mare a Ronei, Rinda Hartner, a împărtășit că artista a avut parte de mai multe slujbe religioase, exprimându-și credința profundă și relația strânsă cu Dumnezeu, detaliu cunoscut de aproapele săi.

Sora Ronei Hartner, acuzații dure la adresa lui Rocco Sedano

Mama Ronei, înainte ca sicriul să fie coborât în groapă, și-a luat cu greu rămas bun de la fiica sa. Încă o dată, s-a sprijinit pe sicriu, lăsând lacrimile să curgă liber. Fiica Ronei, Rita Sumayla, în vârstă de 15 ani, a fost mereu alături de bunica și mătușa ei, oferindu-le sprijinul și consolare. Marea surpriză a fost apariția lui Rocco Sedano, fostul soț al Ronei, care, chiar dacă nu mai are o relație strânsă cu familia fostei sale soții, a ales să fie prezent în acele momente dificile.

„A fost o slujbă frumoasă. Rona a dorit să i se dea slujbe… Da, a fost și Rocco la înmormântare. A stat în spate. Fata a stat cu mine și apoi a apărut tatăl ei.Am vorbit cu el și l-am întrebat ce face aici. A zis că vrea să-i fie alături fetei lui. Dar scopul lui este să o îndepărteze de familie.

O să mergem la masă împreună! Din respect pentru Rona nu vreau să fac discuții… Noi plecăm din țară mâine seară către Franța. Sumayla rămâne în Franța cu mama mea și cu fratele meu, a mărturisit cu puțin timp în urmă Rinda Hartner, sora Ronei, potrivit Click!.

Rona Hartner a fost înmormântată în rochie de mireasă

În conformitate cu dorința Ronei, aceasta a fost îmbrăcată într-o rochie albă, simplă, de mireasă, simbolizând poate puritatea și trecerea într-o altă dimensiune. Atmosfera în jurul ultimului ei drum a fost încărcată de tristețe și emoție, iar cei prezenți au adus un omagiu coșciugului plin de fotografii care ilustrau viața și cariera sa remarcabilă.

Rona Hartner a pierdut lupta cu cancerul săptămâna trecută, la vârsta de doar 50 de ani, după o suferință îndelungată. Metastazele de la creier au evoluat rapid, iar medicii din Franța nu au reușit să o salveze. În ultimele clipe, artista a fost însoțită de sora ei mai mare, Rinda.

Repatriată și adusă în țară, Rona a fost înmormântată în ziua de 1 Decembrie, exact așa cum și-a dorit, la Cimitirul Bellu catolic. Plecarea ei din această lume a fost însoțită de aplauze și momente pline de emoție atunci când sicriul a fost scos din capelă și dus către locul de veci. Slujba de înmormântare a fost la fel de impresionantă, iar cei prezenți au adus un ultim omagiu celei care a fost extrem de iubită de public.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: