Redactia.ro
Home » Știri » Au dus o mașină la fier vechi și acum riscă ani buni de închisoare. Ce au făcut doi tineri din Arad

Au dus o mașină la fier vechi și acum riscă ani buni de închisoare. Ce au făcut doi tineri din Arad

Doi tineri din Arad au găsit o mașină ce părea abandonată. Aceștia au dus-o la fier vechi, dar s-a dovedit că s-au înșelat.
Cei doi, au ridicat un autoturism parcat pe stradă, l-au așezat de o platformă special și s-au deplasat la un centru de colectare de fier vechi pentru a primi bani pe bunul care nu le aparținea. Aceștia au susținut în fața poliției că au crezut că mașina este abandonată de către proprietar, potrivit Agerpres.
Autoturismul a fost parcat pe strada Marului, de la marginea orașului, timp de doi ani, iar tinerii au hotărât să facă niște bani, deoarece credeau că e abandonată. Au ridicat mașina pe platformă, în plină zi.

Au vândut mașina ce părea abandonată

Suspecții, cu vârste cuprinse între 20 și 28 de ani, dus mașina la centru de colectare de fier vechi și au reușit să încaseze banii pe autoturism.
După ce proprietarul autoturismului a raportat cazul, pierderea estimată a fost de 2.500 lei, iar polițiștii Biroului de Investigații Criminale l-au identificat pe tinerii care au săvârșit fapta:
„Cei doi bărbaţi au predat autoturismul la un centru de colectare a fierului vechi situat pe aceeaşi stradă de unde l-ar fi sustras. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate prin achitarea contravalorii maşinii părţii vătămate”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Livia Pescar. Cei doi, sunt acum cercetați penal pentru furt.

16 mașini distruse într-o parcare din Timișoara.

Potrivit IPJ Timiş, poliţiştii au fost sesizaţi, duminică dimineaţă, că 16 maşini au fost distruse într-o parcare din zona Dâmboviza. Au fost raportate obiecte furate din mașini, inclusiv casetofoane, materiale electrice și îmbrăcăminte, prin vandalizarea geamurilor laterale și din spate.
În urma investigației, polițiștii au reușit să identifice un tânăr în vârstă de 26 de ani, suspectat de săvârșirea infracțiunii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: