Redactia.ro
Home » Stil de viață » Au găsit un cufăr în grădina lor și viața li s-a schimbat într-o secundă. Au alertat poliția imediat

Au găsit un cufăr în grădina lor și viața li s-a schimbat într-o secundă. Au alertat poliția imediat

GALERIE FOTO (9) Au găsit un cufăr în grădina lor și viața li s-a schimbat într-o secundă. Au alertat poliția imediat

Un bătrân a decis să-și teraseze grădina, motiv pentru care a făcut săpături ample. În urma acestei acțiuni, bărbatul a găsit un cufăr bine prezervat. Curios din fire, bărbatul n-a stat prea mult pe gânduri și l-a deschis. Când a văzut ce e în el, și-a dat seama că autoritățile sunt cele mai competente pentru a-l ridica din grădina lui.

Ce a găsit un bărbat îngropat în curtea sa

Un bărbat din Rusia a găsit îngropat în curtea sa un cufăr. Când l-a deschis, acesta a văzut haine militărești și alte obiecte ce puteau aparține unui ofițer. După cum era de așteptat, a alertat autoritățile, iar o echipă de specialiști s-au prezentat la fața locului.

Și, după o lungă analiză, specialiștii au conchis că e vorba despre bagajul unui soldat nazist. În cufăr se găseau bunurile sale, precum uniformă, țigări, pantofi, alcool și chiar un portofel. Acestea păreau a fi în bună stare, ceea ce a făcut cufărul extrem de valoros. La rândul lui, bărbatul a fost răsplătit pentru comoara găsită, iar specialiștii au preluat cufărul.

Cui aparținea respectivul cufăr

În urma cercetărilor, aveau de-a face cu bunurile unui soldat german din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Acesta ar fi luptat împotriva Rusiei și a pierit pe câmpul de luptă. Acum, oficialii ruși încearcă să le dea de urmă rudelor sale pentru a le trimite bunurile.

Ei speră să-i poată găsi familia, mai ales că, printre bunurile sale, se regăsea și o insignă cu anumite detalii despre identitatea soldatului, respectiv inscripția „H. ST. V. Insterbung 14”. În momentul de față, presa rusă nu a eliberat alte detalii legate de această întâmplare, însă sperăm că bunurile au ajuns la cei de drept.