Redactia.ro
Home » Homepage » Au ieșit să-și facă poze pe terasă, iar construcția s-a prăbușit cu ei. Ce au pățit câțiva români, la o pensiune de pe Valea Doftanei

Au ieșit să-și facă poze pe terasă, iar construcția s-a prăbușit cu ei. Ce au pățit câțiva români, la o pensiune de pe Valea Doftanei

Au iesit la un selfie, dar s-a rupt terase cu ei

Câțiva români aflați la o pensiune de pe Valea Doftanei au ajuns la spital după ce au ieșit pe o terasă să-și facă poze, selfie-uri sau fotografii de grup. Podeaua terasei exterioare s-a prăbușit cu ei. Iată ultimele detalii.

Au ieșit să-și facă poze pe terasă, iar construcția s-a prăbușit cu ei. Ce au pățit câțiva români, la o pensiune de pe Valea Doftanei

Un cuplu care a împlinit 40 de ani de căsnicie a decis să țină o petrecere cu câțiva prieteni la cabana lor de pe Valea Doftanei, comuna Secăria, Prahova, mai exact. Toate bune și frumoase, până la un moment dat. În jurul orei 16:00, mai multe persoane au ieșit pe terasă – se pare, ca să filmeze și să se fotografieze -, iar construcția de sub ei a cedat. Oamenii au căzut de la o înălțime de patru metri și au avut de suferit.

Reprezentanţii ISU Prahova au intervenit acolo cu două ambulanţe de tip SMURD, două ale Seviciului Judeţean de Anbulanţă şi un echipaj de stingere, după ce una dintre persoane a sunat la 112. Au reușit să îi salveze.

În urma incidentului, șapte persoane au fost rănite, iar şase dintre ele au ajuns la spital, la Unitatea de Primiri Urgenţe, cu fracturi multiple, a relatat Observator. Ultimele informații arată că un bărbat în vârstă de 67 de ani a rămas internat la Ortopedie cu fractură deschisă, iar o femeie de 64 de ani, care are patru coaste rupte şi o fractură la antebraţ, se află în secţia de Chirurgie. Celelalte victime au fost externate şi sunt în afara pericolului, arată sursa menționată mai sus.

Polițiștii prahoveni vor stabili totuși dacă cineva o să fie tras la răspundere pentru incident. Ei au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Au iesit la un selfie, dar s-a rupt terase cu ei
Foto: colaj Observator
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: