Redactia.ro
Home » Monden » Au probleme în căsnicie! Sunt la un pas de divorț și au apelat la terapie în cuplu

Au probleme în căsnicie! Sunt la un pas de divorț și au apelat la terapie în cuplu

GALERIE FOTO (6) Au probleme în căsnicie!

Au probleme în căsnicie! Căsătorie dintre Justin Bieber și Hailey Baldwin a fost o adevărată surpriză pentru toți fanii artistului. În urmă cu trei ani, cei doi și-au unit destinele. Recent, cântărețul a vorbit deschis despre căsnicia sa cu Hailey și ce probleme mari au înfruntat în tot acest timp.

Au probleme în căsnicie! Sunt la un pas de divorț și au apelat la terapie în cuplu

Au probleme în căsnicie! În septembrie 2018, Justin Bieber anunța că se căsătorește cu femeia visurilor sale. Norocoasa inimii artistului este nimeni alta decât Hailey Baldwin. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu trei ani la un tribunal din New York, înainte de a avea loc o a doua ceremonie de nuntă mai mare un an mai târziu în Carolina de Sud. Într-un interviu, Justin Bieber a vorbit despre căsnicia sa cu Hailey dar și despre probleme întâmpinate de-a lungul timpului. În momentul în care au decis să se căsătorească, Justin și Hailey nu au cerut sfatul nimănui, ci pur și simplu au făcut ce au simțit. Bieber a declarat că a simțit dintotdeauna că asta e menirea sa, de a se căsători și de a avea copii. Deocamdată, cei doi nu au niciun copil, dar acesta va veni la momentul potrivit.

Cu toate că lumea a fost fericită pentru ei și păreau a fi extrem de îndrăgostiți, Justin a declarat că primul an de căsnicie a fost foarte greu pentru el și soția sa. Cei doi s-au confruntat cu multe probleme din trecutul cântărețului. Cu toate astea, Hailey l-a ajutat pe Bieber să le depășească oferindu-i iubirea și atenția sa. „Primul an de căsătorie a fost cu adevărat dur, pentru că s-a întors mult la traumă. A existat doar o lipsă de încredere. Au fost toate aceste lucruri pe care nu doriți să le admiteți persoanei cu care sunteți, pentru că este înfricoșător. Nu vrei să-i sperii spunând că ți-e frică”, a mărturisit artistul.

Justin Bieber lua antidepresive pentru a se ridica din pat dimineața

De asemenea, într-un alt interviu, Justin spunea că decizia de a-și uni destinele a venit în urma abstinenței lui autoimpuse, care a durat mai mult de un an. Acesta a recunoscut că avea probleme cu sexul, pe lângă cele cu drogurile, și a încercat să se concentreze în aceste circumstanțe, mai mult pe Dumnezeu. La scurt timp după ce s-au căsătorit, Hailey și Justin s-au mutat în casa lui de pe lângă Toronto, iar acolo au început să se certe pe cum să decoreze vila și au încercat să-și accepte unul altuia personalitățile diferite. Hailey Bieber a confirmat toate aceste probleme pe care le-a înfruntat în primul an de căsătorie, iar acest lucru a avut loc din cauza despărțirii lor inițiale, dar și a traumelor trăite de Justin în timpul copilăriei sale. „Justin a fost crescut de „doi părinţi copleşiţi, pe care nu mă puteam baza, care s-au mai şi despărţit”, motiv pentru care n-avea „«ustensilele» necesare care să-mi permită să-mi construiesc o viaţă liniştită pentru mine”, a spus Hailey.

În documentarul Seasons de pe Youtube, Justin a recunoscut că suferă de anxietate, boala Lyme și mononucleoză cronică. Așadar, cei doi s-au decis să caute ajutor specializat. „Multe rele provin din traumă. Există acea lipsă de încredere groaznică. Sunt atâtea lucruri pe care nu vrei să le recunoşti în faţa persoanei cu care trăieşti, pentru că sunt înspăimântătoare. Şi nici nu vrei să-i sperii doar recunoscând că tu eşti îngrozit”, a declarat starul pop.

La numai șase luni de la nuntă, Justin lua antidepresive pentru a se ridica din pat. Hailey a declarat că nu a consumat niciodată droguri, poate din cauza fostei dependențe a tatălui ei de cocaină. După un an de mariaj îngrozitor, cei doi au propus să se căsătorească din nou. Au sărbătorit prima aniversare a căsniciei lor printr-o nuntă în toată regula, în Carolina de Sud.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: