Redactia.ro
Home » Monden » Au renunțat la muzică! Din ce au ajuns să trăiască gemenele Cheeky girls

Au renunțat la muzică! Din ce au ajuns să trăiască gemenele Cheeky girls

GALERIE FOTO (2)

Gemenele Gabriela și Monica Irimia, în vârstă de 38 de ani, au făcut istorie în Regatul Unit. Cheeky Girls au cunoscut o perioadă plină de succes, însă, pe parcurs, gemenele au întâmpinat numeroase dificultăți. 

 

Din ce au ajuns să trăiască gemenele Cheeky girls

După perioada în care au cunoscut succesul, gemenele Gabriela și Monica Irimia au simțit decăderea. Presa britanică a scris despre mărirea și decăderea clujencelor care au dat lovitura cu piesa ”Cheeky Song (Touch My Bum)”, vândut în peste 1,2 milioane de exemplare.

Deși în decembrie 2002, Cheeky Girls aveau lumea la picioare cu hitul celebru, scris chiar de mama acestora, Margit, în doar 30 de minute, clujencele au cunoscut imediat și decăderea. Criticul muzical britanic Pete Waterman a condiderat hitul ”Cheeky Song (Touch My Bum)”, drept ”cea mai mare porcărie creată vreodată”. Gemenele au creat, ulterior, și alte două piese ”Take Your Shoes Off” şi ”(Hooray, Hooray) It’s a Cheeky Holiday!”, care fac parte din albumul ”PartyTime”.

Cele două clujence au ajuns în perioada de declin în 2006, momentul în care aveau datorii imense și amri probleme de sănătate, din cauza epuizării. Gemenele au intrat în depresie și au început să se înfometeze, din dorința de a fi din ce în ce mai bune, și au devenit anorexice, potrivit Daily mail.

În anul 2016, una dintre fete, Gabriela, a recunoscut în cadrul unui interviu acordat pentru ITV că ”au stat închise în apartamentul lor din Londra timp de cinci ani şi au făcut foamea, îndepărtându-se de prieteni”, lucru care le-a marcat și mai tare.

2006 a fost anul în care gemenele și-au declarat falimentul. După ce au trecut pe la Urgențe, s-au ales cu o artrită la coloana vertebrală, genunchi, pietre la rinichi, probleme digestive și pierderi de memorie. Gemenele au primit un avans de 40.000 de lire sterline de la casa de producție muzicală care le-a lansat, dar compania a dat faliment în 2003 și încă le datorează un milion de lire sterline din vânzarea albumelor.

Lipsa banilro le-a făcut pe gemene să se împrumute de la bănci și să lycrzee pe o sumă de 300 de lire sterline pe noapte în cluburile din Londra. În momentul în care și-au declarat falimentul în 2006, gemenele mai aveau datorii la stat în valoare de 60.000 de lire sterline.

Fetele și-au revenit în ultimii ani, după decăderea tragică. Monica a semnat, din 2015, un contract cu Channel 4 pentru un documentar despre tinerele din Ungaria și România. În 2016, Monica s-a măritat cu patronul unei firme de construcții, Shaun și Taylor.

Pe de altă parte, Gbariela a făcut trei cursuri de cosmetică și are atestat de cosmeticiană, iar Monica a devenita gent de vânzări la un salon auto, iar viața lor s-a liniștit pe parcurs. Cele două locuiesc la Goldsborough, North Yorkshire.

 

Cheeky Girls, sume fabuloase pe operațiile estetice

Gemenele au cheltuits ume fabuloase pentru operațiile estetice. Mai mult, fetele ar fi dat faliment din cauza implanturilor ammare. Gabriela și Monica au devenit tot mai obsedate de modul în care arătau și au ajuns să dea peste 100.000 de lire sterline pentru implanturile mamare și intervențiile estetice la nivelul bustului. Însă, una dintre operații nua r fi decusr așa cum se așteptau și au avut nevoie de îmbunătățiri.

,,Sânii Gabrielei erau mai rău. Un sân era mai sus, iar celălalt mai jos şi ambii îndreptaţi în direcţii diferite. Sincer, arăta ca o ciudată. Deci, practic, ne-am falimentat singure pentru sâni”, a spus Gabriela pentru Daily Mirror. 

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: